ReceptiPrigrizkiPirini piškoti z rjavim sladkorjem

Pirini piškoti z rjavim sladkorjem

MORDA VAS ZANIMA

SESTAVINE (cca. 20 piškotov)

  • 10 žlic čičerikine vode
  • 100 g rjavega sladkorja
  • sol
  • 150 g pirine moke
- Oglas -

PRIPRAVA

  1. Čičerikino vodo, ki ste ji dodali malce soli, stepite v sneg, ki ga previdno zmešajte s sladkorjem in moko.

Z maso napolnite vrečko, ki ste ji odrezali enega izmed robov. Pekač obložite s papirjem za peko, na katerega nato nabrizgajte piškote, katerih premer naj bo približno 5 centimetrov. Pecite približno 12–15 minut pri temperaturi 120 °C.

- oglas -

NAJNOVEJŠI RECEPTI

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×