Ekologija & okoljeOkoljevarstveno vohunjenje

Okoljevarstveno vohunjenje

MORDA VAS ZANIMA

Okoljevarstveno vohunjenje se verjetno sliši kot zelo zanimiva služba. Dneve prebijete tako, da preučujete posnetke vohunskih satelitov in se udeležujete tajnih srečanj znanstvenikov …

- Oglas -

Res je, da se verjetno to sliši kot nov film James Bonda, vendar to ne drži. Znanstveniki in CIA dejansko sodelujejo pri vohunjenju glede podnebnih sprememb po svetu, pri čemer uporabljajo tehnološko napredne inštrumente.


Ideja za takšno nenavadno partnerstvo niti ni tako nova, vendar pa jo je Busheva administracija zatrla že pred leti, vendar pa jo je nova administracija zopet oživela. CIA tako zbira podatke, ki jih je pridobila in jih posreduje znanstvenikom, da bi ti lahko preučili posledice, ki so jih klimatske spremembe že povzročile, kot npr. premiki polarnega ledu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×