Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeNenavadna vremenska poročila z obeh polov

Nenavadna vremenska poročila z obeh polov

MORDA VAS ZANIMA

Indikatorji še naprej kažejo neprijetne in nepričakovane trende, ki nakazujejo da lahko vsekakor pričakujemo spremembe na Zemlji.

- Oglas -

Južni pol je letos doživel najtoplejše leto od leta 1950, ko so začeli nadzorovati določene spremenljivke. Severni pol pa je doživel nepričakovani dež v aprilu.

David Phillips, klimatolog pri skupine Enviroment Canada, je izjavi, da je njegova služba dokaj čudne narave, saj se ukvarja z divjimi in nenavadnimi vremenskimi pojavi. Vseeno pa ga je presenetil dež sredi aprila na severnem polu, saj so plohe za to območne značilne šele julija ali avgusta.

Phillips je prav tako izjavil, da več kot 50-letna zgodovina nadzorovanja vremena na polih Zemlje še ni nikoli doživela dežja aprila. Ta nenavadni pojav je zato morda indikator prihodnjih sprememb, ki se bodo zgodile na arktičnih polih zaradi vedno toplejših temperatur.

Po podatkih bi naj tako bilo lansko leto najtoplejše leto, ki ga je Zemlja doživela v našem času.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×