Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.
Dom & energijaNazaj na žični telefon

Nazaj na žični telefon

MORDA VAS ZANIMA

Brezžični telefoni so energijski vampirji – ves dan ‘sedijo’ v polnilni zibelki iz katere jemljejo energijo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

- Oglas -

Zato, ko boste menjali vaš stacionarni telefon, zamenjajte brezžične telefone, ki jih ne uporabljate tako pogosto, za taite z žico, in s tem prihranite nekaj električne energije.

Res je, da se žični telefon zdi morda rahlo zastarela ideja, vendar pa takša vrsta stacionarnega telefona porabi zelo majhen del energije, ki pride dejansko preko telefonske linije in ne električnega omrežja.

Dodatna ugodnost takšnih telefonov pa je, da bodo delali tudi, če slučajno zmanjka električnega toka, kar pride prav pri klicih v sili. Prav tako pa se retro vrača v modo, zakaj torej ne bo preklopili na žični telefon?

Še en zanimiv podatek pa je ta, da brezžični telefon porabi med 2 -3W v aktivnem in stanju in tudi takrat, ko je takšen telefon le v pripravljenosti. 60 % energije, ki jo porabi brezžični telefon se dejansko porabi v stanju pripravljenosti, ko ga ne uporabljate.

- Oglas -

Če pa se še vedno nočete ločiti od brezžičnega telefona, pa premislite o tem, da bi doma imeli le enega. Prav tako pa se prepričajte, da ima brezžični telefon Energy Star certifikat.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×