0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaNe kupujte dragih krem, masko proti gubam si pripravite kar doma

Ne kupujte dragih krem, masko proti gubam si pripravite kar doma

MORDA VAS ZANIMA

Nehajte se obremenjevati zaradi gub in starostnih peg, so namreč del življenja, ki je prekratko, da bi se ukvarjali z nepomembnimi stvarmi. Ko se staramo, gre naše telo skozi številne spremembe in preobrazbe, kar je povsem normalno. Najbolj smo občutljivi, kadar se staranje pozna okrog naših oči, najsi gre za gube, starostne pege ali povešene veke. Vendar pa nikar ne nasedajmo raznim propagandam, ki nam obljubljajo čudežne kreme, za katere bomo odšteli celo premoženje. Na voljo je ogromno domačih in naravnih receptov za vse tegobe, ki nam padejo na pamet. Danes bomo z vami delili masko za pomlajevanje iz limone in ovsenih kosmičev. Bolj preprosto pravzaprav ne bi moglo biti.

- Oglas -

Domača krema proti gubam

Krema iz ovsenih kosmičev in limone

Ovseni kosmiči nase vežejo vlago, z njo pa umazanijo, ki se nabira v naših porah in na naši koži. Odstrani tudi vsa ličila, ki se kopičijo na naši koži, saj jih nikoli ne moremo v celoti odstraniti. Limona na povsem naraven način globinsko očisti pore, poleg tega je bogata z vitaminom C, ki med drugim spodbuja nastajanje kolagena. Maska iz limone in ovsenih kosmičev bo očistila vašo kožo in omilila znake staranja.

Potrebujemo:

- Oglas -
  • sok sveže limone,
  • dve žlici zmletih ovsenih kosmičev.

V manjši posodi zmešamo limonin sok z ovsenimi kosmiči, dokler ne dobimo gladke zmesi. Mešanico nanesemo na predhodno očiščen obraz in pustimo delovati 20 minut. Nato si obraz temeljito speremo z mlačno vodo. Postopek ponavljamo vsak dan in rezultati naj bi bili vidni že po enem tednu.

NAJNOVEJŠE