Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeNatečaj za Sola eko stand up nastop

Natečaj za Sola eko stand up nastop

MORDA VAS ZANIMA

Slopak Eko Stand upSlopak, vodilna neprofitna družba na področju recikliranja in ravnanja z odpadno embalažo in nacionalna koordinacija Ekošol, ob podpori Sole iz Pivovarne Union d.d., tudi letos organizirata nagradni natečaj, ki poteka v okviru natečaja Embalaža je vsepovsod okrog nas in letos poteka že sedmič. Naslov letošnjega natečaja je SOLA EKO STAND UP.

- Oglas -

Natečaj poteka od 15. marca do 10. junija 2011, k so delovanju pa so povabljene vse osnovne šole. Trenutno je prispelo že več kot 60 prijav na letošnji natečaj, v šestih letih se je natečaja udeležilo skupno več kot 135.000 otrok.

V okviru nagradnega natečaja bodo otroci imeli možnost razmišljati o pomenu ločenega zbiranja odpadne embalaže in pomenu recikliranja za varstvo okolja, saj bodo k temu problemu pristopili na kreativen način. S tem, ko se bodo seznanili z reciklažno potjo Sola plastenke, bodo lahko seznanjeni s tem, kaj lahko nastane iz ločeno zbranih odpadnih plastenk. Otroci bodo napisali, zaigrali, zaplesali, zrežirali ali posneli stand up predstavo o ločenem zbiranju odpadne embalaže ter se tako potegovali za privlačno nagrado – Pustolovščino v pustolovskem parku Bled.
Pripravlja se tudi veliki finale, ki je za enkrat ovit v tančico skrivnosti, o njem pa boste še pravočasno obveščeni.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×