0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeNatečaj za Sola eko stand up nastop

Natečaj za Sola eko stand up nastop

MORDA VAS ZANIMA

Slopak Eko Stand upSlopak, vodilna neprofitna družba na področju recikliranja in ravnanja z odpadno embalažo in nacionalna koordinacija Ekošol, ob podpori Sole iz Pivovarne Union d.d., tudi letos organizirata nagradni natečaj, ki poteka v okviru natečaja Embalaža je vsepovsod okrog nas in letos poteka že sedmič. Naslov letošnjega natečaja je SOLA EKO STAND UP.

- Oglas -

Natečaj poteka od 15. marca do 10. junija 2011, k so delovanju pa so povabljene vse osnovne šole. Trenutno je prispelo že več kot 60 prijav na letošnji natečaj, v šestih letih se je natečaja udeležilo skupno več kot 135.000 otrok.

V okviru nagradnega natečaja bodo otroci imeli možnost razmišljati o pomenu ločenega zbiranja odpadne embalaže in pomenu recikliranja za varstvo okolja, saj bodo k temu problemu pristopili na kreativen način. S tem, ko se bodo seznanili z reciklažno potjo Sola plastenke, bodo lahko seznanjeni s tem, kaj lahko nastane iz ločeno zbranih odpadnih plastenk. Otroci bodo napisali, zaigrali, zaplesali, zrežirali ali posneli stand up predstavo o ločenem zbiranju odpadne embalaže ter se tako potegovali za privlačno nagrado – Pustolovščino v pustolovskem parku Bled.
Pripravlja se tudi veliki finale, ki je za enkrat ovit v tančico skrivnosti, o njem pa boste še pravočasno obveščeni.

.

NAJNOVEJŠE