fbpx
Domov Ekologija & okolje Natečaj za Sola eko stand up nastop

Natečaj za Sola eko stand up nastop

Zaradi razkužila za roke dobila hude opekline

Ker pri uporabi razkužila ni bila dovolj pazljiva, je povzročila požar, zaradi katerega je steklenička z razkužilom eksplodirala, sama pa je staknila hude opekline.

5 koristi vsakodnevnega pitja soka rdeče pese

Pesin sok velja za izjemno zdrav napitek. Po mnenju mnogih strokovnjakov za zdravo prehrano ga je priporočljivo uživati čim bolj pogosto, po možnosti vsak dan.

Delo od doma: 7 nasvetov za več produktivnosti in pozitivnosti

Možnost dela od doma je v teh časih zagotovo privilegij. Vendar pa to še ne pomeni, da tovrstna oblika dela ne predstavlja tudi določenih...

Slopak Eko Stand upSlopak, vodilna neprofitna družba na področju recikliranja in ravnanja z odpadno embalažo in nacionalna koordinacija Ekošol, ob podpori Sole iz Pivovarne Union d.d., tudi letos organizirata nagradni natečaj, ki poteka v okviru natečaja Embalaža je vsepovsod okrog nas in letos poteka že sedmič. Naslov letošnjega natečaja je SOLA EKO STAND UP.

Natečaj poteka od 15. marca do 10. junija 2011, k so delovanju pa so povabljene vse osnovne šole. Trenutno je prispelo že več kot 60 prijav na letošnji natečaj, v šestih letih se je natečaja udeležilo skupno več kot 135.000 otrok.

V okviru nagradnega natečaja bodo otroci imeli možnost razmišljati o pomenu ločenega zbiranja odpadne embalaže in pomenu recikliranja za varstvo okolja, saj bodo k temu problemu pristopili na kreativen način. S tem, ko se bodo seznanili z reciklažno potjo Sola plastenke, bodo lahko seznanjeni s tem, kaj lahko nastane iz ločeno zbranih odpadnih plastenk. Otroci bodo napisali, zaigrali, zaplesali, zrežirali ali posneli stand up predstavo o ločenem zbiranju odpadne embalaže ter se tako potegovali za privlačno nagrado – Pustolovščino v pustolovskem parku Bled.
Pripravlja se tudi veliki finale, ki je za enkrat ovit v tančico skrivnosti, o njem pa boste še pravočasno obveščeni.

- Oglas -

Najnovejše

7 naravnih metod za ublažitev sinusnega glavobola

Sinusni glavobol je običajno povezan z vnetjem in otekanjem sinusov ali sinusnih membran in lahko to povzroči hude bolečine.

4 znaki, da je vaše telo v težavah

Preverite nekaj simptomov, ki so lahko znanilci resnejših težav, zato jih ne smete ignorirati.

Tonik za obraz: 5 odličnih naravnih nadomestkov

Tonik za obraz je po mnenju mnogih strokovnjakov eden najpomembnejših kozmetičnih izdelkov za nego obraza.

Nova odkritja glede povezave med bakrom in Alzheimerjevo boleznijo

Alzheimerjeva bolezen naj bi bila v veliki meri povezana z okvarjeno sposobnostjo telesa za regulacijo ravni bakra v tkivih.

Po 2 mesecih večjega vnosa sadja in zelenjave srce občutno bolj zdravo

Pri ljudeh, ki so 8 tednov uživali s sadjem in zelenjavo bogato prehrano, je bilo bistveno manjše tveganje za poškodbe srca.
- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×