Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
ŽivaliNaravna sredstva proti bolham

Naravna sredstva proti bolham

MORDA VAS ZANIMA

Bolhe so še posebej v toplejših mesecih lahko prava nadloga, če imate vašega ljubljenčka v hiši ali stanovanju. Močna kemična sredstva proti bolham so lahko nevarna tako za vas, kot tudi za vašega ljubljenčka, zato raje uporabite naravna sredstva, ki prav tako dobro odganjajo nadležne skakače.

- Oglas -

Naravno sredstvo proti bolhamPotopite 2 narezani limoni čez noč v zelo vročo (malo prede zavre) vodo. Zjutraj prelijte to tekočino v posodo z razpršilnim nastavkom in s tem poškropite svojega pasjega ali mačjega prijatelja, nato pa sredstvo dobro vmasirajte v dlako. Limona odbija in celo ubije bolhe, vaš ljubljenček pa bo po tem tretmaju tudi lepše dišal.

Veliko mačk sovraži vonj po limoni, tako kot bolhe, poleg tega pa tudi ne marajo da jih škropite. Tudi za take primere imamo rešitev. Naredite mešanico iz 30 ml metinega olja (ponavadi ga lahko dobite v trgovinah z zdravo prehrano) s pol litra vode in s pomočjo gobice za umivanje umijte vašo mačko.

Opozotilo: olje mete mora biti popolnoma razredčeno v vodi, preden mešanico uporabite, saj je koncentrirano olje strupeno za vaše živali. Poleg tega lahko ublažite praskanje ljubljenčkov z aloe vero, ki pomiri njihovo kožo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×