Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
RubrikeZanimivostiNatalie Portman v dokumentarcu o veganstvu?

Natalie Portman v dokumentarcu o veganstvu?

MORDA VAS ZANIMA

Natalie Portman je znana po svoji ljubezni do živali in zavzemanju za pravice živali, sedaj pa bo mogoče posnela svoj dokumentarni film povzet po knjigi Jonathana Safrana Foerja, ‘Eating Animals’, za katero pravi, da je bila njen mejnik v življenju, da se je odločila za veganstvo.

- Oglas -

Natalie Portman“Rada bi naredila zelo oseben dokumentarni film” pravi Portmanova, ki jo podpira tudi avtor omenjene knjige. Sama knjiga raziskuje človeške prehranske navade, zgodbe različnih ljudi in kultur po svetu in kako smo ljudje začeli jesti tako velike količine mesa. Foer daje veliko poudarka na pomembnost trajnostnega razvoja v povezavi s prehrano in na bolj human pristop pri pridelavi mesa in ostalih surovin povezanih z živalmi.

Oskarjevka Natali Portman še dodaja: “Mogoče se marsikdo ne strinja s tem, da imajo živali svoje osebnosti in čustva, vendar dokumentirano mučenje živali tako v mesni industriji kot v drugih panogah je nedopustno.”

Foto: Dreamstime

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×