0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaNaravna kozmetika za vsakogar

Naravna kozmetika za vsakogar

MORDA VAS ZANIMA

Če radi eksperimentirate, hkrati pa vam je pomembno kakšne izdelke uporabljate na svoji koži, je naravna kozmetika, ki jo lahko naredite kar sami prava stvar za vas.

- Oglas -

Naravna kozmetikaKoruzni škrob za mastno kožo

Za tiste, ki imate mastno, svetlečo kožo je prava rešitev koruzni škrob v prahu, katerega nanesete na kožo kar s čopičem za ličila v kombinaciji z vašim najljubšim rdečilom.

Olje čajevca

Olje čajevca je vsestransko kozmetično sredstvo, s katerim si pomagamo od od glave do peta. Pomaga proti ušem, glivicam in v boju proti aknam. Kapljica olja na pred spanjem na prizadeta mesta in kmalu boste videli rezultate.

Aloe vera univerzalni gel

Aloe vera je rastlina, poznana po svojih zdravilnih in pomirjevalnih učinkih na kožo. Izredno uporabna je za zdravljenje prask, žuljev, sončnih opeklin, izpuščajev in tudi za pomiritev kože po britju ali depilaciji. Geli iz Aloe vere so na voljo v skoraj vsaki prodajalni z naravno kozmetiko, lahko pa rastlino posadite tudi doma, in ko potrebujete zdravljenje, odtrgajte list in iz njega iztisnite sok rastline.

- Oglas -

Obrazni tonik iz čaja

Čaj je blagi astringent in vsebuje antioksidante, zato je izvrstna izbira za obrazni tonik. Če imate mastno kožo, uporabite zeleni čaj, še boljši pa je kamilični. Za tonik mora biti mešanica čaja nekoliko močnejša kot za pitje, zato shkuhajte močan čaj in ga hranite v steklenici v hladilniku. Na kožo ga nanašanjte s čisto krpo ali vato.

Obrazna maska iz gline

Poznamo več vrst gline (zelena, siva, bela), za različne tipe kože. Glino lahko kupite v specializiranih trgovinah ali pa jo naberete kar sami. Posušeno zmešajte z nekoliko vode in jo nanesite na obraz kot obrazno masko.

.

NAJNOVEJŠE