Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
RubrikeZanimivostiNajstnik se je zaradi pomanjkanja sladkarij odločil odpreti svoje podjetje

Najstnik se je zaradi pomanjkanja sladkarij odločil odpreti svoje podjetje

MORDA VAS ZANIMA

Zvezdnik Tom Brady je na socialnem omrežju Facebook objavil fotografijo sebe in svoje žene Gisele Bündchen skupaj z njunima otrokoma za noč čarovnic. Zvezdnika nosita maski, roza in modro lobanjo. Oboževalci so najbrž opazili, da promovirata podjetje v katerega res verjameta, Unreal, Whole foods in z njim želita spremeniti način uživanja sladkarij vAmeriki.

Nicky Bronner
Nicky, soustanovitelj podjetja Unreal na pogovoru pri Dr. Ozu.

Zakaj Brady kar naenkrat oglašuje podjetje s sladkarijami, če je sicer velik nasprotnik nezdrave in predelane hrane?

- Oglas -

Zato, ker je tokrat šlo podjetje druge vrste, in sicer tako, ki izdeluje svoje sladkarije brez hidrogeniranih olj in gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil drugih zdravstvenih groženj.

Kako se je vse skupaj začelo?

Vse se je začelo s 15-letnikom iz Bostona in njegovo nepozabno zgodbo, ki se mu je zgodila po noči čarovnic. Nicky Brooner je prišel ponoči domov s košaro sladkarij, a njegov oče je imel druge namene in mu jih je odvzel. »Starši so mi vzeli skoraj vse sladkarije in nisem bil preveč vesel« je dejal. »Odločil sem se, da naredim nekaj raziskav, zakaj so ti bomboni tako slabi za mene in kar sem se naučil me je pripeljalo do ustanovitve podjetja Unreal, Whole foods«.

Nicky Brooner je tako skupaj s svojim očetom Michaelom, milijonskim investitorjem, postal soustanovitelj podjetja Unreal. Nicky se je ob razočaranju, da ne more jesti najljubših sladkarij, še bolj trudil, da uresniči idejo podjetja. Naučil se je, da hidrogenirana olja, koruzni sirup, umetna barvila, arome, GSO, kemični konzervansi niso tam zaradi izboljšanja okusa. Ti dodatki zagotavljajo cenejšo proizvodnjo in imajo daljši rok uporabe.

V njihovih sladkarijah ni GSO, hidrogeniranih olj in drugih nepotrebnih dodatkov, je pa odstranjeno kar 40% sladkorja in povečana vsebnost beljakovin in vlaknin, so brez glutena, brez soje in koruze ter primerni za vegane. Podjetje se trenutno tudi bori, da pridobijo vse potrebne certifikate ter si tako zagotovijo še več prodajnih mest.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×