0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaZakisanost telesa povzroča raka: kako hitro obnoviti ravnovesje?

Zakisanost telesa povzroča raka: kako hitro obnoviti ravnovesje?

MORDA VAS ZANIMA

Če imamo kisel pH v telesu, imamo zakisano telo in s tem lahko celo tvegamo svoje življenje. Ljudje imajo zakisano telo je takrat kadar je njihova vrednost pH v krvi pod 7,35. Telo potrebuje kislo-bazično stanje pH, ki se giblje med 7,35 – 7,45. Zakisanost telesa povzroča tudi raka, zato jo je dobro odpraviti.

- Oglas -

Zakisanost

Povečana presnova glukoze in slaba prekrvavitev, lahko privedeta do tumorjev. Za naše telo je pomembna uravnovešena stopnja pH v telesu. pH si lahko preverite tudi sami doma, testirate urin ali slino, pripomočke pa lahko kupite v bližnji lekarni.

Če boste testirali svojo slino, poskrbite, da v zadnji dveh urah niste jedli ter si sperite usta in pogoltnite. Slino obdržite v ustih ter na jezik položite trak. Izmerjen pH nato primerjate z barvno lestvico, ki jo dobite poleg pripomočkov za merjenje pH. Če boste testirali svoj urin, je to najbolje narediti zjutraj, ko vstanete. Če je pH pod 6,5 to kaže na zakisanost telesnih tekočin.

- Oglas -

Ko je pH previsok ali prenizek

Če je pH previsok nad 6,8, to pomeni da telo trpi zaradi zaprtja, plesni in glivic. Če pa je pH sline prenizek, pod 6,5, to pomeni da telo to že izloči.

Kako popraviti pH

Vaš pH je odvisen od različnih dejavnikov, najbolj od hrane. Nezdrava prehrana, dieta z živili s preveč maščobami, povzročijo telesu, da postane zakisano in s tem povečuje tveganje za nastanek bolezni, vključno z rakom. pH popravite z vnosom čim manj predelanih živil, saj je pravilna prehrana in alkalna dieta sta bistvenega pomena za obnovitev, zato je dobro da ločite med seboj tista živila, ki so alkalna in tista, ki so kisline. Alkalna je zelenjava in meso uvrščamo pod kisline, kar nam da vedeti, da moramo v svoji prehrani za ohranjanje ravnovesja pH v telesu jesti veliko zelenjave.

.

NAJNOVEJŠE