Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
RubrikeZanimivostiNajbolj znani vegani v Hollywoodu

Najbolj znani vegani v Hollywoodu

MORDA VAS ZANIMA

Hollywood

Brad Pitt

Eden najbolj znanih in priljubljenih veganov v Hollywoodu je zagotovo Brad Pitt. Vegan ni postal samo zaradi zdravstvenih, temveč predvsem zaradi okoljevarstvenih razlogov.

Olivia Wilde

- Oglas -

Olivia Wilde je veganka že 5 let. Pred tem se je prehranjevala z vegetariansko prehrano, in sicer že od 12. leta. Je aktivistka na mnogih področjih, tudi kadar gre za pravice živali. Ima celo svojo spletno stran, kjer so objavljeni veganski recepti, pričevanja o veganskem načinu življenja in zanimive informacije za vse, ki jih veganstvo zanima.

Demi Moore

Ste videli, kako izgleda Demi pri svojih letih? Priljubljena igralka jih šteje 54, še vedno pa izgleda več kot odlično. Za tak način življenja se je odločila iz zdravstvenih razlogov, pri prehranjevanju pa je šla še korak dlje, saj je presnojedka. To pomeni, da uživa izključno surovo sadje in zelenjavo.

Miley Cyrus

Priljubljena pevka je veganka že dobro leto in svoje odločitve niti najmanj ne obžaluje. Veganski način življenja pogosto promovira tudi na Instagramu. Je lastnica mnogih rešenih psov in mačk, posvojila pa je celo prašiča. Samo sebe uvršča med t. i. etične vegane, svoj glas pa vsak dan posoja tistim, ki ga nimajo. Pravi, da bi raje jedla zemljo kot meso.

Liam Hemsworth

Ko je Liam Hemsworth slišal resnico o tem, kakšno življenje pravzaprav živijo rejne živali, se je odločil, da se temu zoperstavi. Vse odtlej se bori za njihove pravice in pomaga širiti zavest o bolj etičnem načinu življenja.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×