RubrikeZanimivostiNajbolj znani vegani v Hollywoodu

Najbolj znani vegani v Hollywoodu

MORDA VAS ZANIMA

Hollywood

Brad Pitt

Eden najbolj znanih in priljubljenih veganov v Hollywoodu je zagotovo Brad Pitt. Vegan ni postal samo zaradi zdravstvenih, temveč predvsem zaradi okoljevarstvenih razlogov.

Olivia Wilde

- Oglas -

Olivia Wilde je veganka že 5 let. Pred tem se je prehranjevala z vegetariansko prehrano, in sicer že od 12. leta. Je aktivistka na mnogih področjih, tudi kadar gre za pravice živali. Ima celo svojo spletno stran, kjer so objavljeni veganski recepti, pričevanja o veganskem načinu življenja in zanimive informacije za vse, ki jih veganstvo zanima.

Demi Moore

Ste videli, kako izgleda Demi pri svojih letih? Priljubljena igralka jih šteje 54, še vedno pa izgleda več kot odlično. Za tak način življenja se je odločila iz zdravstvenih razlogov, pri prehranjevanju pa je šla še korak dlje, saj je presnojedka. To pomeni, da uživa izključno surovo sadje in zelenjavo.

Miley Cyrus

Priljubljena pevka je veganka že dobro leto in svoje odločitve niti najmanj ne obžaluje. Veganski način življenja pogosto promovira tudi na Instagramu. Je lastnica mnogih rešenih psov in mačk, posvojila pa je celo prašiča. Samo sebe uvršča med t. i. etične vegane, svoj glas pa vsak dan posoja tistim, ki ga nimajo. Pravi, da bi raje jedla zemljo kot meso.

Liam Hemsworth

Ko je Liam Hemsworth slišal resnico o tem, kakšno življenje pravzaprav živijo rejne živali, se je odločil, da se temu zoperstavi. Vse odtlej se bori za njihove pravice in pomaga širiti zavest o bolj etičnem načinu življenja.

NAJNOVEJŠE