Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
RubrikeZanimivostiNajbolj znani vegani v Hollywoodu

Najbolj znani vegani v Hollywoodu

MORDA VAS ZANIMA

Hollywood

Brad Pitt

Eden najbolj znanih in priljubljenih veganov v Hollywoodu je zagotovo Brad Pitt. Vegan ni postal samo zaradi zdravstvenih, temveč predvsem zaradi okoljevarstvenih razlogov.

Olivia Wilde

- Oglas -

Olivia Wilde je veganka že 5 let. Pred tem se je prehranjevala z vegetariansko prehrano, in sicer že od 12. leta. Je aktivistka na mnogih področjih, tudi kadar gre za pravice živali. Ima celo svojo spletno stran, kjer so objavljeni veganski recepti, pričevanja o veganskem načinu življenja in zanimive informacije za vse, ki jih veganstvo zanima.

Demi Moore

Ste videli, kako izgleda Demi pri svojih letih? Priljubljena igralka jih šteje 54, še vedno pa izgleda več kot odlično. Za tak način življenja se je odločila iz zdravstvenih razlogov, pri prehranjevanju pa je šla še korak dlje, saj je presnojedka. To pomeni, da uživa izključno surovo sadje in zelenjavo.

Miley Cyrus

Priljubljena pevka je veganka že dobro leto in svoje odločitve niti najmanj ne obžaluje. Veganski način življenja pogosto promovira tudi na Instagramu. Je lastnica mnogih rešenih psov in mačk, posvojila pa je celo prašiča. Samo sebe uvršča med t. i. etične vegane, svoj glas pa vsak dan posoja tistim, ki ga nimajo. Pravi, da bi raje jedla zemljo kot meso.

Liam Hemsworth

Ko je Liam Hemsworth slišal resnico o tem, kakšno življenje pravzaprav živijo rejne živali, se je odločil, da se temu zoperstavi. Vse odtlej se bori za njihove pravice in pomaga širiti zavest o bolj etičnem načinu življenja.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×