0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaNaj vaša koža zasije in zažari

Naj vaša koža zasije in zažari

MORDA VAS ZANIMA

Veliko žensk misli, da je zdrava, lepa in sijoča koža privilegij srečnic, ki jim je bilo to položeno v zibko, oziroma da je za to, da bi bila naša koža videti zdrava in sijoča, potrebno veliko truda. To nikakor ne drži. Zagotovo nič ne odtehta zdravega videza kože, ki ga ni mogoče doseči z uporabo ličil. Naj vam zaupamo nekaj preprostih, a zelo učinkovitih skrivnosti, s pomočjo katerih bo vaša koža naravnost zasijala.

- Oglas -

Sijoča koža

Zeleni napitek

Zeleni napitki si počasi, a vztrajno utirajo pot v naši prehrani. Za sijočo in zdravo kožo v svoj napitek vedno vključite kumaro in zeleno, ki hidrira vašo kožo, deluje protivnetno in je odličen diuretik.

Ingver

Ta korenina bi morala imeti svoje mesto v čisto vsaki kuhinji. Gre za začimbo z izjemno močnim protivnetnim delovanjem, ki je sicer bolj znana kot pomoč pri težavah s prebavo, vendar pa močno spodbuja tudi prekrvljenost naših tkiv. In zdrava cirkulacija pomeni mladosten videz kože! Ingver lahko vsak dan vključite v svoj smoothie ali pa si pripravite izvrsten ingverjev čaj.

- Oglas -

Ghee

Vsi pristaši ajurvede zagotovo dobro poznate vse dobrobiti prečiščenega masla ali na kratko kar gheeja. Ghee nam pomaga ohranjati mladosten videz, sodeluje pri boljši absorpciji hranil, ugodno vpliva na črevesno floro, našo kožo pa hrani, jo krepi ter ščiti. Ghee lahko redno uživate ali pa si ga nanašate kar neposredno na kožo – v obeh primerih boste navdušeni nad rezultati.

Olje iz groznih pečk

Če se vam zdi nanašanje gheeja na kožo nekoliko manj vabljivo, lahko poskusite z oljem iz grozdnih pečk. Odlikujejo ga izjemne antioksidantne lastnosti, zaradi katerih je olje iz grozdnih pečk kar 50-krat močnejše od vitamina E. To olje deluje protivnetno, stimulira proizvodnjo kolagena, zmanjšuje videz temnih kolobarjev pod očmi ter preprečuje zamašitve por. Olje iz grozdnih pečk se hitro vpije in je primerno za vse tipe kože. Z njegovo redno uporabo bo vaša koža naravnost zasijala.

S pravo vadbo nad sile gravitacije

Antigravitacijska joga združuje elemente joge, plesa, gimnastike in aerobike. Ta vadba pomaga pri obnovi tkiv, izboljšuje cirkulacijo, ugodno vpliva na delovanje limfnega sistema ter upočasnjuje proces staranja. S pomočjo antigravitacijske joge bo vaša koža zagotovo bolj zdrava in sijoča.

.

NAJNOVEJŠE