Ekologija & OkoljeMožne poplave in plazovi: Slovenijo bodo zajele obilnejše padavine

Možne poplave in plazovi: Slovenijo bodo zajele obilnejše padavine

MORDA VAS ZANIMA

Slovenijo so danes zajele obilnejše padavine, s čimer se povečuje verjetnost nastanka hudournikov, reke in potoki lahko prestopijo bregove, Geološki zavod Slovenije pa opozarja tudi, da se lahko pride do zemeljskih plazov.

- Oglas -

Najbolj bo na udaru vzhodni del Slovenije, z večajnem količne padavin in padavinam tudi v naslednjih dneh pa obstaja možnost, da se tudi v drugih predelih Slovenije pojavijo zemeljski plazovi in poplave.

Popoldne in ponoči se pričakuje, da bodo najbolj narasle reke v severovzhodni Sloveniji, zato priporočamo previdnost in opazovanje predvsem na območjih pogostih poplav.

Lokalno možni močnejši nalivi, piš vetra in udari strel.

Dež in hladnejše temperature nas čakajo tudi v prihodnjih dneh, večji pas padavin pa nas bo dosegel še v nedeljo, nekje do sredine naslednjega tedna bo zapadlo še precej dežja.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×