0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiRobert De Niro pri 79 ponovno postal očka

Robert De Niro pri 79 ponovno postal očka

MORDA VAS ZANIMA

V pogovoru z ET Canada je 79-letni dobitnik oskarja Robert De Niro razkril, da je na svet pozdravil svojega sedmega otroka, medtem ko je razpravljal o starševstvu in svojem najnovejšem filmu About My Father.

- Oglas -

Pogovor je tekel med drugim tudi o vzgoji otrok in težavah, omejitvah ter postavljanjem meja otrokom, s katerimi se soočajo straši. Ko je voditelj vprašal De Nira o njegovih šestih otrocih, ga je popravil: “Pravzaprav sedem.”

Gia Virginia Chen-De Niro
Foto: Twitter

“Pravkar sem dobil otroka,” je povedal. Igralec in njegova partnerica Tiffany Chen sta se otroka razveselila 6. aprila. To je igralčev že sedmi otrok. Deklico sta poimenovala Gia Virginia Chen-De Niro.

Dobitnik oskarja ima že 6 otrok iz prejšnjih zvez. De Niro in njegova prva žena Diahnne Abbott sta starša 51-letne hčerke Drene in 46-letnega sina Raphaela. Leta 1995 je s svojo nekdanjo partnerico, manekenko in igralko Toukie Smith dobil sinova dvojčka Juliana in Aarona (27). De Niro ima z bivšo ženo Grace Hightower tudi sina Elliota (24), in hčerko Helen Grace (11).

.

NAJNOVEJŠE