Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.
Vrt & VrtnarjenjeMorski minerali za boljši pridelek

Morski minerali za boljši pridelek

MORDA VAS ZANIMA

Vedno več kmetovalcev opušča industrijsko agrikulturo in se osredotoča na dobavo treh mineralov (dušik, fosfor in kalij), ki bi naj zagotavljali bolj zdrav pridelek.

- Oglas -


Za primer lahko vzamemo Ameriko, kateri je kvaliteta proizvodnje hrane močno upadla od leta 1950. Veliko raziskovalcev za to krivi za zmanjšanje kvalitete zemlje industrijski napredek. Vendar pa lahko osiromašeno zemljo spremenimo zopet nazaj v rodovitno zemljo s tem, da dodamo gnojilo, ki bo skrbelo za to, da bo zemlja zopet lahko nudila hranila. Industrijsko kmetovanje namreč ne nudi osnovnih sestavin, ki so potrebne za to, da lahko rastline sintetizirajo osnovne metabolizme, kot so polifenoli.

Za obogatitev zemlje je zato odlično, če ji dodamo mešanico morskih mineralov. Z nudenjem mikrohranil (dušik, fosfor in kalij) omogočimo boljšo rast rastlin, ob enem pa poskrbimo tudi za to, da so živila bolj hranljiva.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×