Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.
Ekologija & okoljeMladi okoljevarstveniki za varovanje voda

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda

MORDA VAS ZANIMA

»Voda je življenje,« je vodilna misel gibanja Varuhi Univerzuma, ki je nastalo v Sloveniji pred štirimi leti in opozarja na pomembnost varovanja voda. Bogdan Kladnik, fotograf, snemalec, naravovarstvenik in avtor mnogih knjig, obenem pa tudi vodja gibanja, je letos ob sebi zbral deset dijakov Bežigrajske gimnazije, ki se zavedajo pomena čiste vode za naš planet. S pomočjo Geberita, ki se aktivno vključuje v mnoge okoljevarstvene projekte, so se odpravili na pot po Balkanu. Obiskali so sedem gimnazij v sedmih državah in ozaveščali sovrstnike o pomembnosti varovanja voda in okolja.

- Oglas -

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda, Geberit»Misija je definitivno uspela in tudi presegla vsa moja pričakovanja, zato komaj čakam, da bomo s svojim delom lahko nadaljevali in naši naravi, ki smo jo popolnoma brez pravice žalostno oskrunili, vrnili nazaj to, kar smo ji vzeli – življenje,« je polna optimizma povedala Pia Vatovec, ena od dijakinj.

Tudi pri Geberitu so takšnih projektov izredno veseli in se vedno odzovejo na okoljevarstvene pobude. »Mladi so naša prihodnost, zato je prav, da se zavedajo kako pomembna je čista voda za življenje in da vedo, kakšno bogastvo imamo tu pri nas. Veseli smo, da smo lahko podprli projekt Varuhov Univerzuma  in s tem pripomogli k širjenju obzorij in varovanju okolja,« je povedal Miran Medved, direktor prodajnega podjetja Geberit za Adriatic regijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×