0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeMladi okoljevarstveniki za varovanje voda

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda

MORDA VAS ZANIMA

»Voda je življenje,« je vodilna misel gibanja Varuhi Univerzuma, ki je nastalo v Sloveniji pred štirimi leti in opozarja na pomembnost varovanja voda. Bogdan Kladnik, fotograf, snemalec, naravovarstvenik in avtor mnogih knjig, obenem pa tudi vodja gibanja, je letos ob sebi zbral deset dijakov Bežigrajske gimnazije, ki se zavedajo pomena čiste vode za naš planet. S pomočjo Geberita, ki se aktivno vključuje v mnoge okoljevarstvene projekte, so se odpravili na pot po Balkanu. Obiskali so sedem gimnazij v sedmih državah in ozaveščali sovrstnike o pomembnosti varovanja voda in okolja.

- Oglas -

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda, Geberit»Misija je definitivno uspela in tudi presegla vsa moja pričakovanja, zato komaj čakam, da bomo s svojim delom lahko nadaljevali in naši naravi, ki smo jo popolnoma brez pravice žalostno oskrunili, vrnili nazaj to, kar smo ji vzeli – življenje,« je polna optimizma povedala Pia Vatovec, ena od dijakinj.

Tudi pri Geberitu so takšnih projektov izredno veseli in se vedno odzovejo na okoljevarstvene pobude. »Mladi so naša prihodnost, zato je prav, da se zavedajo kako pomembna je čista voda za življenje in da vedo, kakšno bogastvo imamo tu pri nas. Veseli smo, da smo lahko podprli projekt Varuhov Univerzuma  in s tem pripomogli k širjenju obzorij in varovanju okolja,« je povedal Miran Medved, direktor prodajnega podjetja Geberit za Adriatic regijo.

.

NAJNOVEJŠE