Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.
Ekologija & okoljeMladi okoljevarstveniki za varovanje voda

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda

MORDA VAS ZANIMA

»Voda je življenje,« je vodilna misel gibanja Varuhi Univerzuma, ki je nastalo v Sloveniji pred štirimi leti in opozarja na pomembnost varovanja voda. Bogdan Kladnik, fotograf, snemalec, naravovarstvenik in avtor mnogih knjig, obenem pa tudi vodja gibanja, je letos ob sebi zbral deset dijakov Bežigrajske gimnazije, ki se zavedajo pomena čiste vode za naš planet. S pomočjo Geberita, ki se aktivno vključuje v mnoge okoljevarstvene projekte, so se odpravili na pot po Balkanu. Obiskali so sedem gimnazij v sedmih državah in ozaveščali sovrstnike o pomembnosti varovanja voda in okolja.

- Oglas -

Mladi okoljevarstveniki za varovanje voda, Geberit»Misija je definitivno uspela in tudi presegla vsa moja pričakovanja, zato komaj čakam, da bomo s svojim delom lahko nadaljevali in naši naravi, ki smo jo popolnoma brez pravice žalostno oskrunili, vrnili nazaj to, kar smo ji vzeli – življenje,« je polna optimizma povedala Pia Vatovec, ena od dijakinj.

Tudi pri Geberitu so takšnih projektov izredno veseli in se vedno odzovejo na okoljevarstvene pobude. »Mladi so naša prihodnost, zato je prav, da se zavedajo kako pomembna je čista voda za življenje in da vedo, kakšno bogastvo imamo tu pri nas. Veseli smo, da smo lahko podprli projekt Varuhov Univerzuma  in s tem pripomogli k širjenju obzorij in varovanju okolja,« je povedal Miran Medved, direktor prodajnega podjetja Geberit za Adriatic regijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×