Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Zdravje & prehranaMaja Blagovič: Všeč mi je vse, kar diši po domačem

Maja Blagovič: Všeč mi je vse, kar diši po domačem

MORDA VAS ZANIMA

Zelo verjetno je, da Maje Blagovič, ki v Eni žlahtni štoriji igra Maričko, kot liku Marije pravi sama, ob naključnem srečanju ne bi prepoznali. Pravi namreč, da so ljudje vedno znova presenečeni, kako drugačna je videti v resnici. Rada je v formi in niti minute ne more biti pri miru, za svojo družino pa zaradi izjemno zapolnjenega urnika zdravo kosilo z bio začimbami, ki jih z ljubeznijo goji na svojem vrtičku na Krasu, za naslednji dan večkrat kuha celo ob polnoči. Zanima jo tisoč in ena stvar, ljudje pa jo cenijo tudi zaradi edinstvenega okusa za oblačenje: »Obožujem hojo po trgovinicah, stikanje po bolšjakih, starinarnicah. Nekoč bi rada odprla mini trgovinico, kjer bi imela samo izjemne stvari.«

- Oglas -

Maja Blagovič

Kljub dolgi gledališki karieri ste postali prepoznavni šele s Štorijo.

Ja, vedno so gledališča, ki so na obrobju, in moram povedati, da mi zelo žal, da režiserji dandanes ne poznajo vse igralske ponudbe na trgu. Do zdaj me je igranje v gledališču sicer toliko zaposlovalo, da nisem imela časa za druge projekte in niti nisem hodila na avdicije. Tudi na avdicijo za Eno žlahtno štorijo sem se pravzaprav odpeljala bolj za »štos«. Ker smo ravno gradili hišo na Krasu, sem potrebovala dinarčke in sem se pri mlajših kolegih v šali pozanimala, ali vedo za kakšno avdicijo. Potem smo se spontano napakirali v avto in se odpeljali v Ljubljano. Do tedaj sem igrala povsem drugačne vloge, nikoli se tudi nisem videla v takšni vlogi, zato mi je bila vloga Maričke velik izziv.

Igralci si težko privoščite, da ste bolni. Kako še skrbite za svoje zdravje?

Rada sem v formi, ni mi všeč, če se človek zapusti, do svojega telesa moramo imeti dober odnos. Vedno sem se ukvarjala s športom, izjemno rada plavam in tečem po gozdu. Niti minuto nisem pri miru. Nekateri se po kosilu radi malo uležejo in počivajo, no, mene to ubija! Moram biti v gibanju, sprosti me sprehod. Tudi ko sem zelo bolna, moram biti res grozljivo bolna, z vročino 40 stopinj Celzija, da ves dan preživim v postelji. Sem tudi zelo hitra, čeprav to ni ravno kvaliteta, za druge ljudi sem namreč včasih stresna …

Celoten Intervju boste našli v tiskani reviji Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×