Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Ekologija & okoljeKia Naimo - prihodnost je v enostavnosti

Kia Naimo – prihodnost je v enostavnosti

MORDA VAS ZANIMA

Naimo, ki v Korejskem jeziku pomeni “kvadrat”, je novi koncept električnega avtomobila, ki ga je Kia predstavila na avtomobilskem šovo v Seulu.

- Oglas -

Kia NaimoElektrični avtomobil Kia Naimo združuje sodobne tehnološke inovacije s tradicionalno korejsko dediščino. Kljub enostavni obliki avtomobil poudarjajo številni detajli kot so nesimetrične oblike, žarometi kvadratne oblike z LED žarnicami, namesto brisalcev vetrobransko steklo očistimo s curkom zraka …

Namesto stranskih ogledal ima Kia Naimo vgrajene kamere, s pomočjo katerih opazujemo kaj se dogaja okoli avtomobila. V notranjosti so uporabljeni naravni materijali, kot na primer hrastov les. Vse naprave avtomobila so med seboj popolnoma povezane, tako da je upravljanje in pridobivanje raznovrstnih infomacij kar se da enostavno in hitro.

Kia NaimoNaimo naj bi poganjal električni motor z največjo zmogljivostjo 109 KM in navorom 280 Nm, kar zagotavlja najvišjo hitrost 150 km/h. Energija se shranjuje v 27 kWh litij-ionskih baterijah, ki se nahajajo na dnu avtomobila, njihova kapaciteta pa bo omogočala, da z enim polnjenjem prevozite približno 200 kilometrov. Pri hitrem polnjenju se baterije napolnijo do 80 % v 25 minutah, pri normalnem načinu pa v petih urah in pol.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×