Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiKatherine Heigl se bori za zapuščene živali

Katherine Heigl se bori za zapuščene živali

MORDA VAS ZANIMA

Katherine Heigl tokrat ne polni naslovnic revij in časopisov zaradi novega filma, ampak se zavzema za brezdome hišne ljubljenčke.

Katherine Heigl
Katherine Heigl se zavzema za pravice živali.
- Oglas -

33-letna igralka poudarja, kako pomembno je, da pomagamo reševati brezdome hišne ljubljenčke in jih rešiti pred usmrtitvijo. Katherine in njena mama Nancy sta tudi ustanovili fundacijo Jason Debus Heigl, ki sta jo pimenovali po preminulem bratu in sinu. Fundacija je zaživela pred približno štirimi leti, zavzema pa se za dvigovanje zavesti ljudi in za reševanje brezdomih živali.

Igralka in aktivistka Katherine Heigl pravi, da je na tej poti nič ne more več zaustaviti. Poudarja tudi, da je imeti hišnega ljubljenčka veliko več, kot to, da ga hraniš in pelješ na sprehod. Med človekom in živaljo se razvija tudo ljubezen in nekakšna vez.

Po zadnjih podatkih vsako leto v zavetiščih za živali usmrtijo 4 milijone zapuščenih živali, katere bi lahko nekdo posvojil. Poziva ljudi, da odprejo svoja srca in se po novega hišnega prijatelja odpravijo v zavetišče.

Kakšno je stanje živali v zavetiščih za živali v Sloveniji, nam je povedala Jadranka Juras.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×