0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroKatera je idealna pričeska za vaše astrološko znamenje?

Katera je idealna pričeska za vaše astrološko znamenje?

MORDA VAS ZANIMA

Ali ste naveličani svoje običajne pričeske? Imate občutek, da se ne ujema zares z vašo osebnostjo in vašimi navadami, vendar ne veste najbolje, kaj spremeniti, da boste bolj zadovoljni s svojimi lasmi? Pomagajte si z nasveti astrologov, ki poznajo idealno pričesko za vaše astrološko znamenje …

- Oglas -

Oven

Ovni ste vedno v pogonu. Ker je vaš urnik zelo natrpan, si težko privoščite pričesko, ki zahteva veliko dela. Priporočamo vam, da si omislite malce daljši paž, ki omogoča različne načine nošnje. Dobro je videti tudi rahlo razmršen.

Bik

Senzualnost in nagnjenost k luksuznim dobrinam sta lastnosti, ki sta značilni za večino bikov. Pričeska, ki se odlično ujame z osebnostjo pripadnikov tega astrološkega znamenja, so dolgi lasje z velikimi kodri.

Dvojčka

Spremenljiva narava dvojčkov zahteva posebno pričesko. Priporočamo vam, da se osredotočite predvsem na asimetrične oziroma nekoliko drznejše pričeske. Tako boste imeli vsako jutro občutek, da ste se zbudili z malce drugačno pričesko.

- Oglas -

Rak

Pričeske, ki so namerno oblikovane tako, da dajejo vtis neurejenosti, so še vedno zelo moderne. Spnite lase v ohlapno figo in izvlecite nekaj pramenov las. Tovrstne pričeske so vsekakor kot nalašč za rake, saj gre za ljudi, ki so pravi zapečkarji. Tudi ko se odpravite ven, boste imeli zaradi pričeske občutek, da ste še vedno doma. Po potrebi lahko »neurejenost« pričeske nevtralizirate z malce bolj formalnimi oblačili.

Lev

Volumen, volumen in še enkrat volumen. Levi ste radi v središču pozornosti, zato vam najbolj ustreza pričeska, ki v hipu pritegne pozornost zbrane druščine. Eden od načinov, kako to doseči, je dodajanje volumna lasem.

Devica

Za pragmatične device so idealno kratko postriženi lasje – predvsem tiste različice kratkih pričesk, ki zjutraj ne zahtevajo dolgotrajnega urejanja. Kratki lasje vam čez dan ne bodo v napoto, zato se boste lažje osredotočili na naloge pred vami.

Tehtnica

Priporočamo vam pričeske, ki so karseda simetrične. Tovrstne pričeske se namreč ujemajo z vašo željo po harmoniji na vseh področjih življenja in z vašo ljubeznijo do preproste, nevsiljive lepote. Občasno si lahko privoščite tudi malce bolj mladostniško pričesko, na primer dve kiti ali dva čopa. Pri tem pazite, da las ne boste spletli pretesno. Pričeska tako ne bo pretirano otroška.

- Oglas -

Škorpijon

Skrivnostnim škorpijonom, ki jih nemalokrat obdaja rahlo temačna avra, najbolj pristajajo ravni lasje, pričeske z ostrimi linijami in frufru. Tovrstne pričeske poudarijo skrivnostno naravo škorpijonov, ki so znani po tem, da intenzivno čustvovanje zlahka zakrijejo z mrtvo hladnim izrazom na obrazu.

Strelec

Pričeska, za katero so značilni kratko postriženi lasje spredaj, zgoraj in ob straneh ter daljši lasje zadaj, je ponovno v modi. Ta pričeska, ki se v angleščini imenuje »mullet«, je kot nalašč za avanturistične strelce, ki radi preizkušajo nove stvari in ki radi sledijo aktualnim modnim trendom.

Kozorog

Idealna pričeska za kozoroge, ki so znani po svoji ambicioznosti oziroma po tem, da kariero postavljajo na prvo mesto, je krajši paž. Gre za pričesko, ki daje vtis urejenosti in ki je posebno primerna za poslovno okolje.

Vodnar

Razmislite o eksperimentiranju z nekoliko drznejšimi odtenki. Pri tem ni nujno, da spremenite barvo vseh las. Dovolj bo že nekaj pramenov, ki bodo poudarili vašo rahlo ekscentrično plat, pa tudi vašo vizionarsko plat. Vodnarji ste namreč večinoma izrazito nekonformistične osebe.

Ribi

Zakaj ne bi vaša pričeska tudi druge dni v letu spominjala na pričesko, ki krasi vašo glavo v poletnih mesecih oziroma takrat, ko preživljate čas ob morju. Rahlo valoviti lasje so vsekakor ena od najboljših izbir za romantične, zasanjane in intuitivne ribe. Pričesko lahko na primer pričarate tako, da pred spanjem rahlo vlažne lase ovijete okoli nogavice, ki ste ji odrezali prstni del.

Preberite tudi: To je idealna barva za vaše astrološko znamenje …

.

NAJNOVEJŠE