0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroTo je idealna barva za vaše astrološko znamenje …

To je idealna barva za vaše astrološko znamenje …

MORDA VAS ZANIMA

Nekatere barve lahko zelo pozitivno vplivajo na naše počutje in samozavest, spet druge pa nas zamorijo in nam vzamejo energijo. To, kako bo določena barva učinkovala na vas, je sicer v veliki meri odvisno od individualnih dejavnikov, vendar so lahko v ozadju tudi drugačne silnice. Vpliv barv naj bi bil tako povezan tudi z našim astrološkim znamenjem.

- Oglas -

Preverite, katera je »vaša barva«: to vam lahko med drugim pomaga pri oblikovanju garderobe in opremljanju prostorov …

Oven

Idealna barva za ovne je rdeča. Gre namreč za odločne, samozavestne ljudi, ki uživajo v zdravi dozi adrenalina in ki se ne bojijo prevzeti pobude – tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju. Rdeča barva poudari naštete lastnosti ovnov in poskrbi za to, da se v svoji koži počutijo naravnost odlično.

Bik

Bik spada med zemeljska znamenja. Tako ni naključje, da ljudem, rojenim v znamenju bika, pogosto še posebej ustreza zelena barva. Zelena poskrbi za občutek povezanosti z naravo, obenem pa gre za barvo, ki je povezana z obiljem in rastjo, kar je prav tako kot nalašč za bike, ki ne cenijo samo narave, ampak tudi materialne dobrine oziroma luksuz.

- Oglas -

Dvojčka

Dvojčki so običajno zelo inteligentni in karizmatični. Gre za izjemno vedoželjne ljudi, ki izžarevajo vitalizem in ki so nenehno v pogonu. Barva, ki najbolj natančno zaobjame ključne lastnosti dvojčkov, je rumena. Včasih je dovolj že drobna sprememba – na primer sončnica v vazi – in dvojčki lahko zasijejo v polnem sijaju.

Rak

Posebno pozitiven vpliv na rake ima srebrna barva. Pri tem ni potrebno pretiravanje. Za izboljšanje razpoloženja lahko poskrbi že droben detajl v srebrni barvi. Gre za barvo, ki na rake, znane po zelo intenzivnem čustvovanju, vpliva izjemno pomirjajoče.

Lev

Na prvi pogled se zdi, da levom nikoli ne primanjkuje samozavesti. Vendar pa imajo tudi levi občasno slab dan. Takrat jim lahko pomagajo zlati ali oranžni predmeti, ki poskrbijo za to, da oseba, rojena v znamenju leva, ponovno prekipeva od samozavesti in uživa v pozornosti drugih.

Devica

Device se običajno počutijo najbolje, če so obdane z zemeljskimi toni, predvsem z različnimi odtenki rjave. To je smiselno upoštevati tako pri izbiranju oblačil kot pri opremljanju stanovanja (najboljša izbira za device je denimo leseno pohištvo, ki ga lahko nato popestrite z malce bolj modernimi detajli).

Tehtnica

Tehtnice slovijo kot izjemno diplomatske osebe, ki lahko uspešno pomirijo še tako razgret prepir. Barva, ki najbolje strne to lastnost tehtnic, je svetlo rožnata. Gre namreč za nežno barvo s pomirjajočim učinkom.

- Oglas -

Škorpijon

Črna se običajno povezuje z žalostjo, vendar je lahko to tudi barva skrivnostnosti in zamišljenosti. Tako ni presenetljivo, da gre za idealno barvo za škorpijone, saj so škorpijoni ljudje, ki se radi izgubljajo v svojih mislih in ki jih drugi dojemajo kot zelo skrivnostne. Ko so oblečeni v črna oblačila, imajo škorpijoni občutek, da so praktično nepremagljivi.

Strelec

Strelci nadvse uživajo, ko žanjejo občudovanje. Idealna barva zanje je zato močna, žametno vijolična, saj gre za posebno, izstopajočo barvo, ki se je v preteklosti pogosto povezovala s plemstvom.

Kozorog

Najprimernejša barva za kozoroge je siva. Ta barva namreč v zavest prikliče podobo visokih gorovij, ki čakajo na to, da se nekdo povzpne na sam vrh. Siva je zato za kozoroge izjemno motivirajoča, saj gre za ljudi, ki so znani po ambicioznosti.

Vodnar

Modra je barva kreativnosti in brezkončnih možnosti. Tako gre za idealno barvo za vodnarje, ki vidijo ustvarjanje kot enega od temeljev zadovoljnega življenja. S pomočjo modre lahko vodnarji premagajo morebitno kreativno blokado in začnejo ponovno izražati svoje občutke v konkretizirani obliki.

Ribi

Osebe, rojene v znamenju rib, pogosto združujejo navidezno nezdružljivi lastnosti: moč in nežnost. Barva, ki zelo ustreza dualnosti rib, je smaragdno zelena – barva reke, ki se počasi vije med gorovji ter je pri tem sočasno mogočna in graciozna.

.

NAJNOVEJŠE