0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiKako sta Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick ugotovila, da sta...

Kako sta Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick ugotovila, da sta v sorodu?

MORDA VAS ZANIMA

Fotografije trenutka, ko sta Kyra Sedgwick in Kevin Bacon izvedela, da sta v sorodu, so ponovno zaokrožile na družbenih omrežjih, kar je pritegnilo veliko pozornosti uporabnikov. Novico sta sicer izvedela v oddaji “Finding Your Roots”, v kateri sta igralska zvezdnika odkrila, da sta daljna sorodnika.

- Oglas -

Kyra Sedgwick in Kevin Bacon sta med snemanjem epizode PBS-ove oddaje, kjer raziskujejo družinsko drevo slavnih osebnosti izvedela, da imata skupnega prednika izpred devetih generacij. Novico jima je sporočil gostitelj oddaje, Henry Louis Gates Jr., ki je razkril, da imata skupnega prednika. Sedgwickova je novico sprejela z humorjem in rekla: “Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem!”​.

V preteklosti je Sedgwickova že večkrat omenila, da ni bila presenečena nad odkritjem, saj je vedela, da je večina belih Američanov med seboj v daljnem sorodstvu. Medtem ko je leta 2017 promovirala svojo serijo “Ten Days in the Valley”. V šali je dejala, da je pričakovala, da bodo odkrili sorodstveno povezavomed njima, ker da je verjetno to razlog, zakaj so želeli vključiti oba v oddajo​​.

Kevin Bacon je prav tako delil svoje misli o “šestih stopnjah Kevina Bacona”, igri, ki trdi, da je vsaka oseba na svetu le šest povezav oddaljena od slavnega igralca. Sprva je bil do igre skeptičen, saj se mu je zdelo, da je to neka šala na njegov račun. Kasneje pa je sprejel koncept povezovanja ljudi kot nekaj lepega, kar simbolizira, da smo vsi med seboj povezani​​.

- Oglas -

Ker se par pripravlja na skupno snemanje prihajajočega filma “Connescence”, je ta zgodba ponovno pritegnila pozornost oboževalcev. Sedgwick in Bacon sta poročena od leta 1988 in imata dva otroka, 34-letnega sina Travisa in 31-letno hčer Sosie, ki je prav tako igralka​​.

.

NAJNOVEJŠE