Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaKako se NE zrediti

Kako se NE zrediti

MORDA VAS ZANIMA

Med prazniki se običajno srečujemo z veliko količino okusne in privlačne hrane, ki lahko prinesejo težave, ko želimo po praznikih ponovno obleči priljubljene hlače.

- Oglas -

Ker se je praviloma težko odreči hrani in brezskrbnemu prazničnemu poležavanju, smo vam pripravili nekaj nasvetov za prehrano med prazničnimi dnevi.

  • Preden greste na zabavo ali pridejo gostje, pojejte manjši obrok. Tako boste imeli občutek sitosti in nekaj ur ne boste prišli v skušnjavo, da posežete po hrani.
  • Hrano ponudite na manjših krožnikih. Tako boste ustvarili navidezno iluzijo, da imate poln krožnik in boste manj pojedli.
  • Omejite se na en kos, ne glede na to, ali gre za paradižnik, kos mesa ali osvežilni napitek.
  • Jejte več solate. Poskrbite, da bo na vašem krožniku vsaj polovica vsebine sestavljena iz solate in druge zelenjave.
  • Pijte manj alkohola. Alkoholne pijače in gosti sokovi vsebujejo veliko škodljivih kalorij. Zakaj ne bi pili vode, ki nima kalorij?
  • Razmislite dvakrat, preden posežete po dodatni hrani. Vprašajte se, ali resnično potrebujete dodaten kos mesa ali kolača. Če ugotovite, da ste siti, se raje namenite stran od hrane in se posvetite drugim aktivnostim.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×