0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaKaj oblika dlani pove o vaši osebnosti?

Kaj oblika dlani pove o vaši osebnosti?

MORDA VAS ZANIMA

Dlani nam lahko razkrijejo, kako oseba izgleda in kaj rada počne v življenju. Nekdo, ki veliko dela z rokami, ima močne roke in dlani, obarvana kože nakazuje na nekoga, ki veliko dela z barvami, to se pravi je lahko slikopleskar ali umetnik, urejeni in nalakirani nohti pa dajejo vtis urejenosti osebe, ki rada skrbi za svoj videz.

- Oglas -

Seveda so to lastnosti, ki jih opazi veliko ljudi. Mnogi pa verjamejo, da oblika dlani lahko o človeku razkrije precej več, Naše dlani so različne, imajo različno število črt, različne oblike, dolžine prstov, … Vse to naj bi imelo svoj pomeni in naj bi bilo povezano z našo osebnostjo.

V osnovi obstajajo 4 različne oblike dlani, ki so vsaka na svoj način razkriva naravno svojega lastnika. Preverite, kateremu izmed opisov ustrezate vi in ugotovite, kaj ta oblika dlani pravi o vas.

- Oglas -

1. Ognjeni tip

Dlani ognjenega tipa so večje in širše s krajšimi in debelejšimi prsti. Osebe s takšnimi dlanmi so rojeni voditelji. Dobro se znajdejo v vlogi vodje skupine ljudi, so precej strastni in tudi trmasti. Ta lastnost je običajno odvisna od dolžine prstov. Pogosto so v središču pozornosti, saj so izredno karizmatične osebe, uživajo pa s športnih aktivnostih, zato jih kar nekaj najdemo tudi med športniki.

2. Zemeljski tip

Tisti, ki spadajo v to skupino, imajo kratke prste in kvadrataste dlani. Na splošno velja, da so prizemljeni, neagresivni in praktični. Ti lastnosti jim pomagata pri spoznavanju prijateljev in vzpostavljanju zaupanja pri ljudeh. Radi so eno z naravo, zato jih pogosto ujamemo med sprehodom in aktivnostmi v naravi. Ko poklic ali hobi si pogosto izberejo deli z naravnimi materiali.

3. Zračni tip

Prepoznamo jih po dlaneh pravokotne oblike in prstih, ki so približno enake dolžine kot spodnji del dlani. Pripadniki zračnega tipa so zelo bistri in inteligentni. Prav tako so dobri komunikatorji, pogajalci in odlični analitiki. Včasih jih opazimo tudi na robu družbe ali kot zelo introvertirane osebe, za kar je posledica njihove inteligence, zaradi česar se težko povežejo z vrstniki, prijatelji ali ljudmi na splošno. Pogosto jih najdemo v poklicih kot so novinarji in učitelji.

4. Vodni tip

Kot najmanjši med naštetimi tipi, imajo ljudje z vodnim tipom dlani, ki so ožje in bolj ovalne oblike, z dolgimi in vitkimi prsti. Imajo aktivne in ustvarjalne misli ter so veliki sanjači. So bolj občutljivi in ​​duhovni, pogosto bolj v stiku z svojimi notranjimi čustvi kot večina drugih ljudi. Radi sodelujejo v dobrodelnih in prostovoljnih dejavnostih. Njihov ustvarjalni um jih vodi do umetniških poklicev, kot so poezija, glasba, slikarstvo, pisanje itd.

.

NAJNOVEJŠE