Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Zdravje & prehranaKaj pomeni ta črta na dlani, če jo imate?

Kaj pomeni ta črta na dlani, če jo imate?

MORDA VAS ZANIMA

Nekateri ljudje imajo ukrivljeno črto, ki poteka pod prsti na dlani, najpogosteje pa se konča med sredincem in prstancem. Linija je lahko neprekinjena, sestavljena iz dveh delov ali celo več manjših črt. To se pogosto imenuje Venerin krog ali ljubezenski pas.

- Oglas -

Ne bodite razočarani, če te črte na dlani nimate, saj jo imajo pogosteje ljudje, ki so zelo občutljivi in ​​dovzetni za ljubezenske težave. Če je krog zaprt, to pomeni, da bo oseba, ki jo ima, lahko izkusila veliko razočaranje v ljubezni.

Torej, če imate ta krožno linijo je za vas najbolje, da ne razmišljate o propadlem odnosu kot o razočaranju ali kot usodni stvari v življenu, temveč to vzemite kot lekcijo za prihodnost, saj vas hoče življenje nekaj naučiti. Če linija tvori pol kroga, to pomeni, da je oseba imela ali bo imela v določenem obdobju v življenju težave v svojem ljubezenskem življenju, a jih bo uspešno premagala in naredila korak naprej.

leva dlan srčna linija

Če imate več polkrožnih linij, eno pod drugo, to pomeni, da ste zelo čustvena in občutljiva oseba.

Vsi poznamo ljudi in vedeževalke, ki berejo z dlani in nam interpretirajo, kaj različne črte na naših dlaneh pomenijo, vendar se le-ti seveda tudi pogosto zmotijo. Na tisoče let ljudje že berejo z dlani, da bi nam poskušali razložiti naš značaj, čustva in nekateri celo prihodnost. Srčna linija se navadno začne blizu sredine na robu dlani in se vleče proti mezincu.

Kaj o tebi pove tvoja srčna linija?

Srčna linija - venerin pas
- Oglas -

1) Ste ambiciozna oseba! Ste neodvisni, inteligentni in imate pravi pristop pri odločitvah ter dobro presojo. Imate pa morda sebičen in materialističen pogled na življenje. Uporabite svoje dobre lastnosti za izboljšanje sebe in svojih bližnjih.

2) Ste bolj obzirni, prijazni in zaupanja vredni do ljudi. Nagnjeni ste k temu, da svoje srce nekomu prehitro odprete. Potrudite se, da se zaščitite pred izkoriščanjem, čeprav bo potrebno kar nekaj dela, da vas bo življenje naučilo tega.

3) Želite biti zadovoljni in samozavestni v vašem ljubezenskem življenju. Ne glede na to, ali ste samski ali v razmerju, znate biti srečni in zadovoljni v življenju.

4) Ste potrpežljiva, skrbna, mirna in topla oseba, polna dobrih namenov. Ste tudi zelo dobrodelni in radi priskočite na pomoč.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×