0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaNapitek, ki stopi maščobne obloge okoli trebuha

Napitek, ki stopi maščobne obloge okoli trebuha

MORDA VAS ZANIMA

Moderni življenjski slog s seboj prinaša med drugim tudi pomanjkanje časa, ki lahko močno vpliva na vaše družabno življenje kot tudi na vaše zdravje. Čas je postal dragocenost, pri marsikomu že kar nadstandardno razkošje, kadar imate dovolj časa za kakovostno preživljanje trenutkov s svojo družino in prijatelji. Zmanjka pa ga seveda za vsakodnevno vadbo, zdravo prehranjevanje in pripravo zdravih obrokov, zato se začnejo pri marsikomu nabirati maščobne obloge na trebuhu.

- Oglas -

recept trebušna maščoba

Maščoba okoli trebuha je najpogostejša posledica nezdravega in sedečega življenjskega sloga. Poleg tega, da je trebušna maščoba vizualno nezaželena, predstavlja tudi tveganje za zdravje. Med najbolj resnimi težavami sta bolezni srca in sladkorna bolezen.

Obstaja več dejavnikov, ki prispevajo k nastanku maščobnih oblog na trebuhu, vendar so najbolj pogosti nezdrava prehrana, preveč sedenja in prekomerna izpostavljenost stresnim situacijam.

- Oglas -

Čeprav je redna vadba in zdrava ter pravilna prehrana najboljši način, da se znebite maščobe v predelu trebuha, večina ljudi preprosto nima dovolj časa za to (čeprav bi si ga morali vzeti vsaj nekaj minut na dan).

Na srečo nam lahko pomaga preprost domači recept, ki dela čudeže za predel okoli pasu ter ponuja številne druge koristi za zdravje, kot so izboljšanje možganskih funkcij in spomina.

Sestavine

 • 125g hrena
 • 3 limone
 • 4 čajne žličke medu
 • 2 žlički mletega cimeta
 • 1 kos ingverja

Priprava

- Oglas -
 • Dobro sesekljajte hren in ingver.
 • Z mešalnikom zmešajte sestavini.
 • Iz limon izločite peške, preden jo zmešamo z mešanico hrena in ingverja.
 • Zopet vklopimo mešalnik, da se sestavine dobro premešajo in združijo.
 • Dodamo 4 čajne žličke medu in 2 žlički cimeta. Zopet dobro premešamo.

Prednosti pripravka

 1. Koristen je za zdravje, saj je hren je bogat z vitamini C, B1, B6, B2, kot tudi minerali kot so kalij, železo, kalcij, magnezij in fosfor.
 2. Dobro reagira z mastnimi živili in pospeši njihovo prebavo.
 3. Očisti vaše telo strupov in izboljša metabolizem.
 4. Pomaga pri zmanjševanju utrujenosti, zato je odličen za diabetike.
 5. Stimulira koristne bakterije v črevesju.

Uporaba

 1. Vzemite žlico te mešanice dvakrat na dan, najbolje pred jedjo.
 2. Prepričajte se, da ste dosledni pri uporabi, saj rezultate daje le vsakodnevna uporaba.
 3. Pripravek uživajte 3 tedne zapored, nato pa prekinite za vsaj 3 dni.

Seveda pa vseeno poskrbite za zadostno količino gibanja, saj le-to pomaga pri popeševanju izločanja maščob kot tudi strupov iz telesa. Tudi 30 minutni sprehod zvečer pred spanjem bo za vaše telo izredno koristen.

Pred začetkom naravnega zdravljenja, zlasti če trpite zaradi kakršne koli kronične bolezni, ali imate predpisana zdravila, se posvetujte z zdravnikom.

.

NAJNOVEJŠE