Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Zdravje & prehranaJana Bedenk: Tudi živali imajo dušo

Jana Bedenk: Tudi živali imajo dušo

MORDA VAS ZANIMA

Jana Bedenk. Zdravilka, ki svojo ljubezen in energijo usmerja v živali. Za te pravi, da se ljudje največkrat ne zavedamo, koliko nam naši živalski prijatelji lahko ponudijo, ter da bi se jim morali ravno zato večkrat zahvaliti. Tudi one naj bi namreč, tako kot tudi ljudje, imele dušo in bile (še bolj) dovzetne za sprejemanje energije iz okolice. Živali zdravi, pri hujših boleznih ali izčrpanosti pa jim lahko tudi pomaga, da brez slabe vesti zapustijo svet.

- Oglas -

Jana Bedenk

Ste zdravilka, ki je začela zdraviti z reikijem, zdaj pa zdravite s številnimi drugimi tehnikami. Da bi bilo vaše početje še osupljivejše, pa z njimi zdravite živali. Kaj vas je spodbudilo, da ste se začeli ukvarjati z alternativno metodo zdravljenja in kako ste prišli na zamisel, da bi z njo pomagali živalim? Kje ste pridobili potrebno znanje?

Tako je, z reikijem sem pričela, zdaj pa sem osvojila že mnogo drugih tehnik in razvila tudi svojo, s katero zdravim. Reiki je oče vsega. A ko se z leti nadgrajuješ in učiš, spoznaš ogromno novih tehnik, menjajo se energije in tako prideš na točko, ko začneš delati z vsem tem znanjem, ki ga pridobiš. Oče reiki je tako zdaj »v pokoju« in ustvarila sem svojo novo tehniko. Neko osnovo torej moraš imeti, nato pa jo nadgrajuješ in potem energija steče skozi tebe, kakor pač steče. Zdaj recimo veliko več delam s torzijskim poljem in mudrami, v veliko pomoč pa so mi tudi kristali. Če se vrnem na to, kaj me je spodbudilo k temu, kar počnem danes – spodbudile so me kar živali same. Mislim, da lahko rečem, da sem medij zanje, ker me tudi velikokrat pokličejo …

Celoten prispevek si lahko preberete v oktobrski številki revije Bodi eko tukaj >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×