Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.
Zdravje & prehranaJana Bedenk: Tudi živali imajo dušo

Jana Bedenk: Tudi živali imajo dušo

MORDA VAS ZANIMA

Jana Bedenk. Zdravilka, ki svojo ljubezen in energijo usmerja v živali. Za te pravi, da se ljudje največkrat ne zavedamo, koliko nam naši živalski prijatelji lahko ponudijo, ter da bi se jim morali ravno zato večkrat zahvaliti. Tudi one naj bi namreč, tako kot tudi ljudje, imele dušo in bile (še bolj) dovzetne za sprejemanje energije iz okolice. Živali zdravi, pri hujših boleznih ali izčrpanosti pa jim lahko tudi pomaga, da brez slabe vesti zapustijo svet.

- Oglas -

Jana Bedenk

Ste zdravilka, ki je začela zdraviti z reikijem, zdaj pa zdravite s številnimi drugimi tehnikami. Da bi bilo vaše početje še osupljivejše, pa z njimi zdravite živali. Kaj vas je spodbudilo, da ste se začeli ukvarjati z alternativno metodo zdravljenja in kako ste prišli na zamisel, da bi z njo pomagali živalim? Kje ste pridobili potrebno znanje?

Tako je, z reikijem sem pričela, zdaj pa sem osvojila že mnogo drugih tehnik in razvila tudi svojo, s katero zdravim. Reiki je oče vsega. A ko se z leti nadgrajuješ in učiš, spoznaš ogromno novih tehnik, menjajo se energije in tako prideš na točko, ko začneš delati z vsem tem znanjem, ki ga pridobiš. Oče reiki je tako zdaj »v pokoju« in ustvarila sem svojo novo tehniko. Neko osnovo torej moraš imeti, nato pa jo nadgrajuješ in potem energija steče skozi tebe, kakor pač steče. Zdaj recimo veliko več delam s torzijskim poljem in mudrami, v veliko pomoč pa so mi tudi kristali. Če se vrnem na to, kaj me je spodbudilo k temu, kar počnem danes – spodbudile so me kar živali same. Mislim, da lahko rečem, da sem medij zanje, ker me tudi velikokrat pokličejo …

Celoten prispevek si lahko preberete v oktobrski številki revije Bodi eko tukaj >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×