0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaJutranji kurkumin eliksir za imunski sistem

Jutranji kurkumin eliksir za imunski sistem

MORDA VAS ZANIMA

Začnite dan s kurkumino bombo, ki bo odplaknila parazite in okrepila vaš imunski sistem, saj je napitek poln antioksidantov, ki pripomorejo k zaščiti telesa pred nadležnimi jesenskimi prehladi.

- Oglas -

Poskrbite za normalno delovanje črevesja

Za vas smo tokrat pripravili recept za napitek, ki bo poskrbel tudi za normalno delovanje vašega črevesja, saj je prav to izjemnega pomena za močan imunski sistem. Velikokrat pomaga že, da v svoje telo dodate dobre bakterije, ki bodo uravnotežile črevesno floro in tako pomagale v boju s paraziti. Pri tem je odlična naravna pomoč jabolčni kis, ki napada slabe bakterije in pomaga dobrim bakterijam. Kurkuma je ena od najmočnejših začimb za borbo z vnetji v telesu.  Če jo združimo s kajenskim poprom in jabolčnim kisom dobimo močno protivnetno kombinacijo, ki jo osladimo z medom, ki vsebuje tudi dragocene minerale in prav tako blagodejno deluje na prebavo.

Kurkumin eliksir z jabolčnim kisom in medom

Za pripravo tega napitka boste potrebovali tudi ponev in vrč.

Sestavine:

  • 4 skodelice vode,
  • ¼ skodelice jabolčnega kisa,
  • ¼ skodelice medu,
  • 1 čajna žlička mlete kurkume,
  • 1/8 čajne žličke kajenskega popra.

Priprava:

V ponvi  zagrejte vodo (ne do vrelišča) in odstranite z ognja. Dodajte med, ki ga mešajte, dokler se ne raztopi. Vmešajte še jabolčni kis, kurkumo in kajenski poper. Prelijte v vrč in postavite v hladilnik, kjer naj se hladi približno dve uri. Zjutraj popijte mali kozarček.

NAJNOVEJŠE