Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiJason Mraz kot vegan

Jason Mraz kot vegan

MORDA VAS ZANIMA

Jason MrazPevec Jason Mraz pravi, da je postal veliko boljši človek, odkar je postal popolni vegan. A kako ne bi, saj živi na farmi avokadov!

- Oglas -

Zadnje štiri mesece v svoje telo vnaša samo rastlinsko hrano in pravi, da so rezultati neverjetni. »Počutim se bolj močnega, bolj fit in bolj zdravega, hkrati pa sem veliko bolj produktiven. Na kolesu lahko odpeljem daljše razdalje, zmorem več vaj, moji možgani pa imajo večjo kapaciteto za nove projekte, reševanje težav, pisanje skladb in odgovarjanje na vsa vprašanja.« Hkrati pravi, da je veliko boljši na odru in v postelji. Prav nič presenetljivo torej ni, da mu je sprememba jedilnika popolnoma spremenila življenje in da k temu poziva tudi vse, ki si vzamejo nekaj minut in preberejo njegov blog.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×