Ekologija & OkoljeInovativen način polnjenja mobilnika

Inovativen način polnjenja mobilnika

MORDA VAS ZANIMA

Nokia ima dokaj zanimiv način polnjenja mobilnega telefona – preko kolesarjenja. Zato vsem predanim kolesarjem s tem izumom ne bo potrebno več napajati mobilnega telefona preko električnega omrežja.

- Oglas -

Bicycle Charger Kit se nastavi na krmilo kolesa, polni pa se prek dinama. Napajalnik se torej priključi na mobilni telefon, poganjanje kolesa pa poskrbi za samo napajanje telefona. Hitreje, kot poganjate kolo, hitreje se mobilni telefon napolni.

Polnjenje se začne že pri skromnih 6 km/h, pri 8 km/h pa je polnilna moč enaka tisti, ki jo je mobilni telefon deležen pri polnenju z električnega omrežja.

Ta vrsta polnjenja mobilnega telefona je za enkrat dostopna le za mobilne telefona znamke Nokia, vendar pa ne bi bilo presenetljivo, če bi tudi druga podjetja ‘posvojila’ to tehnologijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×