Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.
Ekologija & okoljeIBM ter Syracuse predstavila zeleni center

IBM ter Syracuse predstavila zeleni center

MORDA VAS ZANIMA

IBM in univerza Syracuse sta zaključila z gradnjo ti. Green Data Centra. Center je namenjen demonstraciji novih tehnologij in načinov, kako do bolj zelenih poslopij, ki hranijo e-podatke.

- Oglas -


Projekt, ki je bil naznanjen maja, bo začel z delovanjem januarja 2010. Predvideno je, da bo center porabil le polovico energije, ki bi jo navadno porabil povprečen center s podatki. To pa mu bo omogočeno zaradi generatorja, ki je vključen v kompleks in ima unikaten hladilni sistem, ki pretvori vročino izpustov v ohlajeno vodo, ki bo hladila pregrete strežnike in  ostale naprave za shranjevanje podatkov.

Pri projektu pa bosta vključeni tudi analiza ter oblikovalski center, s čimer želijo odkriti nove tehnologije. Senat v zvezni državi New York pa je novemu raziskovalnemu centru namenil tudi $500,000 za nove raziskave.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×