Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaPrihajajoče praznike preživite mirno

Prihajajoče praznike preživite mirno

MORDA VAS ZANIMA

Trgovci so nas letos zopet (pre)hitro začeli obremenjevati s prihajajočimi prazniki. To pa pomeni, da bomo kaj kmalu ‘staknili’ predbožično ter prednolovetno mrzlico, katere posledica je po navadi po in pred praznična depresija.

- Oglas -

prazniki in nakupovanje

Mnogi si še vedno nismo opomogli od represije, trgovci pa že polnijo police z prazničnimi (potencialnimi) darili. Ponavadi nastanejo problemi pri nakupovanju daril. Vsi želimo osrečiti svoje najbližje, zato po navadi zapravimo goro denarja za neuporabne stvari.

Poleg tega pa nas prazniki opomnijo tudi na to, kaj vse nam manjka, kar nas še toliko bolj spravi v depresijo. Po končanih praznikih pa je čas, da se kar na enkrat zopet spustimo na realna tla in pozabimo na vso norijo, ki se je dogajala pretekli mesec. Seveda so takšne spremembe lahko dokaj šokantne, vendar pa ali ne bi bilo bolje, da bi se na njih to leto že v naprej pripravili, in se jih tako izognili.

Držite se naslednjih napotkov in morda vam pa letos le uspe obdržati vse vajeti v rokah:

Izkoristite trenutke

- Oglas -

Morda ne boste imeli časa in denarja, da bi se udeležili vseh zanimivih prazničnih festivalov. Zato se zadovoljite z manjšimi stvarmi – z družino po večerji posvetite čas okraševanju doma, ali pa si privoščite hiter odmor s vročo čokolado. Zapomnite si – sreča je v drobnih stvareh!

Ohranite tradicijo

… vendar z njo ne pretiravajte! Poenostavite si stvari, katere vam nudijo veselje v teh prazničnih dnevih. Na kreativen način lahko vašo tradicijo še vedno nadaljujete, ne da bi vam bilo potrebno zapraviti ogromno denarja.

Znižajte pričakovanja

Finančna kriza pritiska na vsakogar, zato se ne razdajajte preveč. Od sebe dajte toliko, kolikor si dejansko lahko privoščite in nič več! Z družino pa se posvetujte, kaj lahko od koga pričakujejo in zakaj bo to leto obdarovanje potekalo malo drugače. Tako bomo vsi znali bolj ceniti materialne stvari.

Ustvarite novo tradicijo za prihajajoča leta

Televizija nam je nekako podzavestno vcepila v glavo, kako bi naj božični in novoletni prazniki izgledali. Vendar pa je to le komarcialna poteza, ki vas prepričuje v to, da zapravite čim več denarja. Zakaj torej ne bi ustvarili lastne tradicije, ki ne bo proizvod medijev, ampak plod vaše domišlije?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×