- Oglas -
Malce pikanten tradicionalen hrenov namaz bo poskrbel za pomladno razstrupljanje in razveselil vse, ki imate radi jedi, ki vključujejo hren.
SESTAVINE (4 porcije)
- 4 žlice naribanega hrena
- 300 g kremnega sirčka (gervais)
- 3 žlice majoneze
- 2 trdo kuhani jajci
- 1/2 jabolka
- 1 žlica gorčica
- smetana po potrebi
- ščep soli
- mleti beli poper
- peteršilj za okras
- 1 polnozrnata štručka
PRIPRAVA
- Hren olupimo in naribamo. V skledi ga zmešamo s sirom, majonezo, naribanim jabolkom, gorčico in sesekljanim jajcem. Če je potrebno, razredčimo s smetano. Solimo in popramo.
- Dobro premešamo in za 10 minut postavimo v hladilnik.
- Štručko narežemo na rezine, namažemo z namazom in okrasimo s koščki jabolka in listi peteršilja.
- oglas -