0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeGrem z vlakom!

Grem z vlakom!

MORDA VAS ZANIMA

Po predstavitvi projekta Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja, nas je pot po železniških tirih ob spremljavi melodij bobnarja Sokija, prejšnji teden peljala iz Maribora v prestolnico na veliki koncert skupine Elvis Jackson.

- Oglas -

VlakNaslednji glasbeni vlak bo odpeljal v soboto, 28. maja iz Ljubljane in Maribora v Celje na dogodek »Mladi smo«. Tam nas bodo v znamenju dneva mladosti pomlajevali legendarni Big Foot Mama, Kingston, Zablujena generacija in drugi.

Glasbeni vlak iz štajerske prestolnice, na katerem vas bo spremljala glasbena skupina Nice & Smooth, bo odpeljal iz Maribora ob 17.15, v Celje pa bo prispel ob 18.28.

Vsi, ki bodo krenili na dogodek iz glavnega mesta, jih bo glasbeni vlak ob spremljavi kitarista Luka Seliškarja odpeljal iz Ljubljane ob 17.23 in jih v Celje pripeljal ob 18.48.

- Oglas -

Od tam bodo glasbeniki krenili proti prizorišču dogodka »Mladi smo«.

Tisti, ki boste vstopnico za koncert kupili v Info centrih Slovenskih železnic v Ljubljani, Mariboru ali Celju, boste prejeli bon za 50 odstotkov cenejše potovanje z vlakom za 2 osebi. Tega boste lahko unovčili za potovanje z vlakom Slovenskih železnic do konca leta.

Vse informacije o voznih redih, tudi nagradne igre za glasbene vlake, lahko dobite na spletni strani Slovenskih železnic in na Facebookovi strani Grem z vlakom.

.

NAJNOVEJŠE