Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.
Ekologija & okoljeGeneral Motors razvija vodikov napajalni sistem na Havajih

General Motors razvija vodikov napajalni sistem na Havajih

MORDA VAS ZANIMA

Ameriški proizvajalec avtomobilov General Motors je naznanil, da se bo združil s havajskim podjetjem Gas Company. Skupni cilj podjetij je, da bi zgradili napajalni sistem na vodik, ki bi napajal infrastrukturo na otoku Oahu.

- Oglas -

Omenjeno podjetje poleg vodika proizvaja tudi sintetični zemeljski plin. Podjetji bosta razvijali tehnologijo, ki bi omogočala, da se bo plin iztekal v cevi, kjer se bo vodik ločil od zemeljskega plina, nato pa bo vodik potoval po ceveh do postaje, kjer bo možno napolniti rezervoarje avtomobilov na vodikov pogon.

GM pravi, da zaradi že obstoječe napeljave sama cena plina ne bo nič kaj višja od ostalih goriv. Havaji so za enkrat za GM le testno območje za testiranje same proizvodnje ter testiranje avtomobilov na gorivne celice.

Za Havaje je takšen projekt ugoden, saj trenutno uvažajo kar 90% goriva in jim primanjkuje alternativnih goriv in avtomobilov na takšne pogone.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×