Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.
Ekologija & okoljeBill Gates sponzorira tovarno oblakov

Bill Gates sponzorira tovarno oblakov

MORDA VAS ZANIMA

Inštitut v San Franciscu, ki raziskuje oblake, je pred kratkim dobil donacijo v vrednosti 300.000 dolarjev, ki jih je prispeval Bill Gates. Namen te donacije je testiranje ‘beljenja oblakov’ – tehnologija, ki bi lahko upočasnila učinke globalnega segrevanja.

- Oglas -

Bill Gates je namreč pred kratkim prav tako naznanil, da so klimatske spremembe največja grožnja človeštvu in da bo združil moči s podjem, da bi našel rešitev tega problema. Multimilijonarski genij pa seveda na rešitev tega problema gleda z več vidikov.

Problem je v tem, da smo dejansko še vedno nekaj desetletij oddaljeni od dejanske implementacije energijskih tehnologij, vendar pa planet ne bo več dolgo zdržal.

Prej omenjeno beljenje oblakov, pa je vseeno vrsta tehnologije, katero je dejansko najlažje usposobiti. Teoretično je to flota ladij, ki so opremljene z zasloni ter vakuumskimi črpalkami, ki črpajo iz morja več milijonov litrov vode, katero nato s topovi razpršijo kilometer visoko, kjer se formirajo oblaki. Dodana vlaga pa pripomore k tem, da se vodni hlapi zgostijo kar naredi oblake bolj bele in odbojne.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×