Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiFinci menijo, da je sreča v povezanosti z naravo, zato vas vabijo...

Finci menijo, da je sreča v povezanosti z naravo, zato vas vabijo na povsem brezplačen izlet!

MORDA VAS ZANIMA

Finska se pogosto znajde na vrhu lestvic držav z najsrečnejšim prebivalstvom na svetu. Mnogi Finci in Finke so prepričani, da se recept za srečo skriva v njihovi povezanosti z naravo. Prav v pomirjajoči finski naravi namreč pogosto najdejo zavetje pred stresnim vsakdanom. Zdaj pa so se odločili, da to izkušnjo med letošnjim poletjem ponudijo tudi turistom. Tisti srečneži, ki bodo izbrani, bodo imeli krite vse stroške potovanja na Finsko. Obenem bodo povsem brezplačno bivali pri dodeljenem »vodiču«, ki jih bo popeljal po poteh naravnih znamenitosti in nepozabnih doživetij …

Neokrnjena finska narava ponuja možnosti za iskanje notranjega miru

- Oglas -

Opisani projekt, ki se imenuje »Najemi Finca«, si je zamislila organizacija Visit Finland. Izbrani gostje bodo lahko za tri dni izkusili življenje, kot ga živi povprečen prebivalec Finske. Čeprav bo izlet precej kratek, pa je eden izmed ciljev, da gostje v tem času poskusijo najti košček notranjega miru, ki ga mnogi tako zelo pogrešajo sredi vrveža vsakdana. Edini pogoj, na katerega morate pristati, če ste izbrani, je ta, da se bodo vaša doživetja v času brezplačnega bivanja na Finskem snemale.

Uživanje v dejavnostih, v katerih Finci pogosto najdevajo srečo

Izbranci bodo lahko uživali ob lepotah finskih narodnih parkov, preživljali čas v idilični počitniški kočici, občudovali obmorske svetilnike, se preizkušali v finskih družabnih igrah, nabirali jagodičevje v gozdovih, uživali v čisto pravi finski savni in še mnogo več. Aktivnosti, ki bodo na programu, so odvisne predvsem od posameznega gostitelja, med katerimi so se znašli ljudje različnih starosti, zanimanj in poklicev – med njimi celo župan manjšega finskega mesteca. Če vas mika, se lahko prijavite kar prek spleta, in sicer do 14. aprila. Prijava mora vključevati tudi približno 3-minutni videoposnetek, v katerem se predstavite ter opišete svojo povezanost z naravo in navedete razloge, zaradi katerih si želite obiskati Finsko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×