RubrikeZanimivostiFinci menijo, da je sreča v povezanosti z naravo, zato vas vabijo...

Finci menijo, da je sreča v povezanosti z naravo, zato vas vabijo na povsem brezplačen izlet!

MORDA VAS ZANIMA

Finska se pogosto znajde na vrhu lestvic držav z najsrečnejšim prebivalstvom na svetu. Mnogi Finci in Finke so prepričani, da se recept za srečo skriva v njihovi povezanosti z naravo. Prav v pomirjajoči finski naravi namreč pogosto najdejo zavetje pred stresnim vsakdanom. Zdaj pa so se odločili, da to izkušnjo med letošnjim poletjem ponudijo tudi turistom. Tisti srečneži, ki bodo izbrani, bodo imeli krite vse stroške potovanja na Finsko. Obenem bodo povsem brezplačno bivali pri dodeljenem »vodiču«, ki jih bo popeljal po poteh naravnih znamenitosti in nepozabnih doživetij …

Neokrnjena finska narava ponuja možnosti za iskanje notranjega miru

- Oglas -

Opisani projekt, ki se imenuje »Najemi Finca«, si je zamislila organizacija Visit Finland. Izbrani gostje bodo lahko za tri dni izkusili življenje, kot ga živi povprečen prebivalec Finske. Čeprav bo izlet precej kratek, pa je eden izmed ciljev, da gostje v tem času poskusijo najti košček notranjega miru, ki ga mnogi tako zelo pogrešajo sredi vrveža vsakdana. Edini pogoj, na katerega morate pristati, če ste izbrani, je ta, da se bodo vaša doživetja v času brezplačnega bivanja na Finskem snemale.

Uživanje v dejavnostih, v katerih Finci pogosto najdevajo srečo

Izbranci bodo lahko uživali ob lepotah finskih narodnih parkov, preživljali čas v idilični počitniški kočici, občudovali obmorske svetilnike, se preizkušali v finskih družabnih igrah, nabirali jagodičevje v gozdovih, uživali v čisto pravi finski savni in še mnogo več. Aktivnosti, ki bodo na programu, so odvisne predvsem od posameznega gostitelja, med katerimi so se znašli ljudje različnih starosti, zanimanj in poklicev – med njimi celo župan manjšega finskega mesteca. Če vas mika, se lahko prijavite kar prek spleta, in sicer do 14. aprila. Prijava mora vključevati tudi približno 3-minutni videoposnetek, v katerem se predstavite ter opišete svojo povezanost z naravo in navedete razloge, zaradi katerih si želite obiskati Finsko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×