fbpx
Domov Feng Shui

Feng Shui

Feng šuj: 5 nasvetov za boljši spanec

Tradicionalna kitajska medicina je vir številnih koristnih napotkov – tudi takšnih, ki so povezani s spanjem.

Feng shui: namestitev delovne mize za izboljšano produktivnost

Načela feng shuija lahko izkoristite tudi pri opremljanju svojega delovnega kotička, predvsem pa pri postavitvi delovne mize – doma, če imate možnost za to, pa tudi v pisarni.

Feng shui: 5 območij vašega doma, ki morajo biti vedno očiščena

Če nam primanjkuje časa se najprej lotimo tistih območij, ki imajo največji vpliv na podobo stanovanja in s tem na naše počutje.

Najprimernejša postavitev postelje glede na feng shui

S pomočjo feng shuija lahko poskrbite, da vas bo vaš dom napolnjeval s pozitivno energijo, kar se bo zagotovo odrazilo na številnih področij v...

11 feng shui nasvetov za dom in obilje

Feng-shui je starodavna kitajska filozofija, ki v okolje vnaša harmonijo. Seveda vam feng shui vam ne prinese obilja, če si sami ne prizadevate za to, je pa to lahko dobra podpora.

Očistimo svoj dom negativnih energij

Tudi če niste usposobljen zen mojster, lahko občutite subtilne frekvence energije, če boste pozorni. Ob vstopu v določen prostor morate občutiti lahkotnost in svežino. Če ste preživljali slabo obdbobje, je čas, da prevetrite svoj dom.

Energijsko čiščenje prostora za nove cilje

Zakaj je potrebno energijsko čiščenje prostora? Energije puščajo svoj odtis v prostoru, na stenah, pohištvu, dodatkih ter se v plasteh nalagajo druga na drugo.

Feng šuj in ogledala: osnovni napotki za postavitev

Strokovnjaki za feng šuj posvečajo ogromno pozornosti ogledalom, zato si poglejte osnovne napotke za postavitev ogledal v različnih prostorih.

Urejanje spalnice po načelih feng šuja

Spalnica bi morala biti predvsem prostor počitka in sprostitve, zato si poglejte kako naj bi potekalo urejanje spalnice po načelih feng šuja.

Ne zamudite

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×