Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Feng ShuiFeng šuj in ogledala: osnovni napotki za postavitev

Feng šuj in ogledala: osnovni napotki za postavitev

MORDA VAS ZANIMA

Strokovnjaki za feng šuj posvečajo ogromno pozornosti ogledalom. Kadar so ogledala nameščena pravilno, lahko namreč v dom privabijo pozitivno energijo in vam pomagajo pri doseganju vaših ciljev. Velja pa tudi nasprotno: neustrezna postavitev ogledal ustvari negativno energijo v vašem domu. Na kaj morate torej najbolj paziti v posameznih prostorih?

- Oglas -

Ogledalo v jedilnici

Osnovna napaka: ogledala, ki so obrnjena eno proti drugemu

Ogledal nikoli ne nameščajte tako, da bi bilo eno ogledalo obrnjeno proti drugemu. Odsevanje je v tem primeru premočno in ustvarja kaotično gibanje. Kaos pa zagotovo ni nekaj, česar bi si kdor koli želel v svojem domu oziroma življenju.

Vhod/predsoba in stopnišče

Namestitev ogledala v predsobo je zelo priročna, saj s tem optično povečamo običajno precej majhen prostor, hkrati pa lahko pred vsakim odhodom od doma tako na hitro preverimo svoj videz. Glede na feng šuj postavljanje ogledala v predprostor ni problematično, pazite le, da ne bo obrnjeno neposredno proti vhodu. Prav tako pa ogledalo ne sme biti obrnjeno proti stopnišču.

Dnevna soba

V dnevni sobi lahko po želji obesite tudi več ogledal različnih velikosti. Dobro je sicer, da so ogledala nameščena dovolj visoko in da tako niso namenjena temu, da bi se v njih dejansko opazovali, ampak predvsem ustvarjanju zanimive igre svetlobe.

Jedilnica

- Oglas -

Še posebej dober prostor za namestitev ogledal je po feng šuju jedilnica. S tem namreč energetsko podvojite količino hrane na mizi in v svoj dom privabljate blagostanje.

Kopalnica

V kopalnici so ogledala seveda skorajda neizogibna, »odobrava« pa jih tudi feng šuj. Zaželeno je, da so ogledala tu čim večja, saj bo to dopolnilo čiščenje, ki sicer poteka v kopalnici, z energetskim čiščenjem.

Spalnica

Mnogi ljudje v spalnici nameščajo ogledala nad posteljo. Vendar pa morate vedeti, da ustvarjajo ogledala stalen pretok energije. Medtem ko je v nekaterih prostorih to zaželeno, pa je spalnica, predvsem pa postelja namenjena počitku, zato vam lahko opisana namestitev ogledala prinese precej težav s spanjem. Prav tako ni dobro, da je ogledalo v spalnici obrnjeno proti postelji.

Kuhinja

Kuhinja je prostor, kjer ogledala načeloma niso zaželena, razen če so zelo majhna in izključno dekorativna. V naših domovih namreč kuhinja predstavlja prostor ognja, ogledala pa prinašajo energijo vode. Med omenjenima elementoma lahko pride do hitrega trka, ki prekine harmonični energetski pretok.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×