To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Ekologija & okoljeEvropo bo poganjalo Saharino Sonce

Evropo bo poganjalo Saharino Sonce

MORDA VAS ZANIMA

Pred nedavnim je evropski komisar za energijo podal izjavo, da je v gradnji ogromen projekt v Sahari bo, ki bo čez pet let ustvarjal in nudil Evropi čisto energijo.

- Oglas -

Ta petletni rok je vsekakor napredek, saj so bili prvotni načrti zastavljeni tako, da bi Evropa začela pridobivati energijo na ta način šele čez deset let.

EU in ostala evropska podjetja so se tako že združila, in podprla financiranje tega velikega projekta z imenom Desertec v severni Afriki. Hkrati pa upajo, da bo ta čista energija ustvarila vsaj 20 % celotne energije do leta 2020. Prva faza projekta naj bi na začetku ustvarila več sto MW energije, čez 20 do 40 let pa bi naj to preraslo že v več sto GW.

Ustvarjena elektrika bo nato do Evrope potovala preko novih inter-connector kablov, ki jih bodo položili pod Mediteransko morje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×