To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Dom & energijaEkologija za hišne ljubljenčke

Ekologija za hišne ljubljenčke

MORDA VAS ZANIMA

Ravno tako kot vi, lahko tudi vaši ljubljenčki pripomorejo k lepši prihodnosti in ekologiji. Odločitve, katere sprejemate namesto njih mnogokrat vplivjo na okolje, čeprav se tega morda sploh ne zavedate.

- Oglas -

Tukaj je nekaj nasvetov, ki bodo koristili tako okolju kot tudi vašim ljubljenčkom:

Ne uporabljajte kemikalij v vašem vrtu: pesticidi in insekticidi škodujejo vašim ljubljenčkom, kot tudi okolju. Bolj zdrava alternativa temu so naravni plenilci – nasadite več različnih rastlin, še posebej tiste z manjšimi cvetovi in veliko nektarja. Tako boste privlačili insekte, ki so koristni za vaš vrt.

Vašga štirinožnega prijatelja umivajte manj. Če ga prepogosto umivate vašega ljubljenčka, lahko povzročite poškodbe kože. Manj pogosto umivanje tako pripomore k temu, da se na koži vašega ljubljenčka ustvarijo naravna olja, ki varujejo njegovo kožo in dlako. Poleg tega pa boste prihranili tudi pri porabi vode.

Raje dvakrat premislite pred uporabo zdravil proti bolham in klopom. Ta ‘zdravila’ so polna pesticidov in lahko škodujejo vašemu ljubljenčku na več načinov; v resnici so ta zdravila tako strupena, da ljudje sploh ne bi smeli imeti kontakta z njimi! Zato raje dodajte malo česna kosilu vašega ljubljenčka, saj ta odganja parazite. Obstaja pa kar nekaj bolj naravnih receptov.

- Oglas -

Hlajenje in gretje; vaši ljubljenčki se bodo veliko bolje počutili brez ekstremnega hlajenja in gretja. Poleg tega pa s tem pripomorete k manjši porabi energije in količini emisij.

Izberite naravna čistila in detergente. S tem boste zmanjšali vašo odvisnost od kemikalij, to pa bo vplivalo tudi na boljše zdravje vašega ljublječka in seveda vseh v vašem gospodinjstvu, ki zelo rad prevoha celo stanovanje. Okolju pa bo to prav tako koristilo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×