Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
RubrikeZanimivostiDrew Barrymore posvojila psička

Drew Barrymore posvojila psička

MORDA VAS ZANIMA

Drew Barrymore se je sicer pred časom odrekla vegetarijanstvu, vedndar to ne pomeni, da se je odrekla tudi svoji ljubezni do živali. Igralka je pred nedavnim posvojila psička, ki ga je imela v začasnem skrbništvu še ena od znanih ljubiteljic živali, Drew Barrymoreki se je najbolj spomnimo iz sage Somrak, Nikki Reed.

- Oglas -

Drew se je v psička zaljubila takoj, ko ga je zagledala. Igralka je vedno zagovarjala posvojitve živali in podpirala zavetišča, zato je tudi svojega novega hišnega prijatelja posvojila preko zavetišča za živali v Los Angelesu. Je tudi ena izmed sedaj že kar številčnih zvezdnikov, ki so se odločili za živali iz zavetišč, med drugim tudi George Clooney, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Selena Gomez in Robert Downey Jr. Drew Barrymore je seveda svoje oboževalce o novem družinskem članu takoj obvestila na Twitterju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×