Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
RubrikeZanimivostiDrew Barrymore posvojila psička

Drew Barrymore posvojila psička

MORDA VAS ZANIMA

Drew Barrymore se je sicer pred časom odrekla vegetarijanstvu, vedndar to ne pomeni, da se je odrekla tudi svoji ljubezni do živali. Igralka je pred nedavnim posvojila psička, ki ga je imela v začasnem skrbništvu še ena od znanih ljubiteljic živali, Drew Barrymoreki se je najbolj spomnimo iz sage Somrak, Nikki Reed.

- Oglas -

Drew se je v psička zaljubila takoj, ko ga je zagledala. Igralka je vedno zagovarjala posvojitve živali in podpirala zavetišča, zato je tudi svojega novega hišnega prijatelja posvojila preko zavetišča za živali v Los Angelesu. Je tudi ena izmed sedaj že kar številčnih zvezdnikov, ki so se odločili za živali iz zavetišč, med drugim tudi George Clooney, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Selena Gomez in Robert Downey Jr. Drew Barrymore je seveda svoje oboževalce o novem družinskem članu takoj obvestila na Twitterju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×