DomovRubrikeZanimivostiDrew Barrymore posvojila psička

Drew Barrymore posvojila psička

Drew Barrymore se je sicer pred časom odrekla vegetarijanstvu, vedndar to ne pomeni, da se je odrekla tudi svoji ljubezni do živali. Igralka je pred nedavnim posvojila psička, ki ga je imela v začasnem skrbništvu še ena od znanih ljubiteljic živali, Drew Barrymoreki se je najbolj spomnimo iz sage Somrak, Nikki Reed.

- Oglas -

Drew se je v psička zaljubila takoj, ko ga je zagledala. Igralka je vedno zagovarjala posvojitve živali in podpirala zavetišča, zato je tudi svojega novega hišnega prijatelja posvojila preko zavetišča za živali v Los Angelesu. Je tudi ena izmed sedaj že kar številčnih zvezdnikov, ki so se odločili za živali iz zavetišč, med drugim tudi George Clooney, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Selena Gomez in Robert Downey Jr. Drew Barrymore je seveda svoje oboževalce o novem družinskem članu takoj obvestila na Twitterju.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×