0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaDarila lahko napravite sami – zamrznjen obrok

Darila lahko napravite sami – zamrznjen obrok

MORDA VAS ZANIMA

Darila so lahko v vseh oblikah in velikostih. Kot je bilo omenjeno že v prejšnjem članku, ko smo predstavili doma narejene sveče, največ pomenijo tista iz srca, pa čeprav so ta skromna. Kot darilo pa lahko podarimo tudi hrano, čeprav se to sliši še tako smešno.

- Oglas -

Zamrznjen obrok

Morda bi se komu ta ideja zdela precej smešna, vendar pa bi jo morda zaposleni starši znali ceniti. Zamrznjen obrok lahko velikokrat reši marsikatero situacijo. Verjetno smo vsi ‘znani’ po tem, da kakšno jed odlično pripravimo. Zakaj torej ne bi podarili našo mojstrovino prijateljem, ki so vas za praznike povabili na kosilo ali večerjo? Potem lahko skupaj uživate v kulinaričnih užitkih. Seveda ni pa nujno da je pripravljen obrok zamrznjen, saj ga lahko pripravite malo pred družabnim dogodkom.


Omake so zopet druga različica hrane, ki lahko pride prav, kot darilo. Velikokrat se zgodi, da nas kdo povabi na novoletno veerjo, mi pa ne vemo, kaj prinesti. Zakaj torej ne bi kot darilo prinesli kakšno omako oz. polivko.

Pečenje dobrot je lahko prava zabava. Če imate otroke, potem verjetno veste, da obožujejo sladkarije. Veliko otrok pa rado pomaga starešm pri pripravi takšnih dobrot. Zakaj torej ne bi koristno povezali z zabavnim in z otroci naredili polno skledo piškotev, katere lahko podarite prijateljem?

NAJNOVEJŠE