Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaDarila lahko napravite sami – zamrznjen obrok

Darila lahko napravite sami – zamrznjen obrok

MORDA VAS ZANIMA

Darila so lahko v vseh oblikah in velikostih. Kot je bilo omenjeno že v prejšnjem članku, ko smo predstavili doma narejene sveče, največ pomenijo tista iz srca, pa čeprav so ta skromna. Kot darilo pa lahko podarimo tudi hrano, čeprav se to sliši še tako smešno.

Zamrznjen obrok

- Oglas -

Morda bi se komu ta ideja zdela precej smešna, vendar pa bi jo morda zaposleni starši znali ceniti. Zamrznjen obrok lahko velikokrat reši marsikatero situacijo. Verjetno smo vsi ‘znani’ po tem, da kakšno jed odlično pripravimo. Zakaj torej ne bi podarili našo mojstrovino prijateljem, ki so vas za praznike povabili na kosilo ali večerjo? Potem lahko skupaj uživate v kulinaričnih užitkih. Seveda ni pa nujno da je pripravljen obrok zamrznjen, saj ga lahko pripravite malo pred družabnim dogodkom.


Omake so zopet druga različica hrane, ki lahko pride prav, kot darilo. Velikokrat se zgodi, da nas kdo povabi na novoletno veerjo, mi pa ne vemo, kaj prinesti. Zakaj torej ne bi kot darilo prinesli kakšno omako oz. polivko.

Pečenje dobrot je lahko prava zabava. Če imate otroke, potem verjetno veste, da obožujejo sladkarije. Veliko otrok pa rado pomaga starešm pri pripravi takšnih dobrot. Zakaj torej ne bi koristno povezali z zabavnim in z otroci naredili polno skledo piškotev, katere lahko podarite prijateljem?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×