0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaDetoks dieta - očistite svoje telo strupov

Detoks dieta – očistite svoje telo strupov

MORDA VAS ZANIMA

Največja prednost detoks diete je zmanjšanj vnos toksinov oziroma strupenih snovi v naš organizem, zato ji tudi pravimo detoks dieta. S to dieto pomagamo premagati pogoste glavobole, utrujenost in brezvoljnost, prav tako pa si dvigamo splošno odpornost našega telesa.
Detoks dietaJedilnik med razstrupljevalno dieto je sestavljen iz večinoma na čim bolj na naraven način pridelane in neobdelane hrane, kar omogoča postopno odstranjevanje prevelike koncentracije toksinov iz telesa. Nekatere detoks diete so osredotočene na določene organe, zlasti tiste, ki so najbolj izpostavljeni strupom in skrbijo za čiščenje strupov iz telesa, kot so jetra in črevesje.

- Oglas -

Seveda pa ima tudi ta vrsta diete svoje prednosti in slabosti. Ena izmed slabih strani detoks diete je pomanjkljiv vnost hranilnih snovi v telo, zaradi česar ta vrsta diete ni primerna za daljše obdobje, prav tako tako postenje ni priporočljivo za nosečnice in sladkorne bolnike.

Pravilno bi bilo, da se pri vsakršni dieti ali postenju posvetujete s svojim zdravnikom in ne pozabite na fizično aktivnost, saj bo kombinacija prinesla zdrave prehrane in rekreacije najboljše rezultate.

Vsak dan pa si lahko naredite tudi naravne sokove za rastrupljanje.

.

NAJNOVEJŠE