5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?
ŽivaliMeryl Streep pripoveduje zgodbo o Arktiki

Meryl Streep pripoveduje zgodbo o Arktiki

MORDA VAS ZANIMA

V novem dokumentarnem filmu o Arktiki karizmatične Meryl Streep sicer ne boste videli, lahko pa jo boste poslušali, saj so producenti izbrali prav njen glas za pripovedovanje zgodbe o pokrajini, v katero človek še ni posegel.
Meryl Streep in polarni medvediFilm sledi polarni medvedki, ki skrbi za svoja sedem mesečna mladiča. V njem si boste lahko ogledali družine živali, ki živijo na vrhu našega planeta. Dokumentarcu napovedujejo velik uspeh, saj ga podpirajo ljubitelji živali, katerih glasovi so vsak dan glasnejši, prav tako pa so se oglasili tudi nasprotniki vrtanja nafte na Arktiki, saj s tem uničujejo še redke, nedotaknjene kraje sveta. Film bodo predvidoma začeli vrteti 20. aprila izključno v IMAX kinematografih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×