Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
Zdravje & prehranaČaj za zdravje, lepoto in denar?

Čaj za zdravje, lepoto in denar?

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno že vsi veste, da je čaj izvrsten za dobro počutje in razpoloženje, odlično pomaga proti stresu in pa tudi kadar smo v postelji z vročino.

Pitje čajaRazgovor za službo

- Oglas -

Strokovnjaki pa pravijo, da čaj skrbi za pet področij v življenju – za vašo službo, kožo, ljubezensko življenje, denar in pa samozavest. Pri razgovoru vam bo čaj pomagal, da boste bolj zbrani in manj raztreseni. Pred razgovorom spijte mentolov čaj brez kofeina. Če res ne morete brez kofeina, poskusite z zelenim čajem, ki ima podoben efekt kot kofein vendar brez stranskih učinkov.

Zmenek

Če se odpravljate na zmenek, si privoščite aromatičen čaj iz jasmina in zelišč, da boste lažje prebili led. Za drugi zmenek pa poskusite čaj z zeliči, ki imajo lastnosti afrodiziaka in pa čokolado.

Povišanje plače ali napredovanje

Ste opazili, kako sta vaša sodelavec ali sodelavka ves čas neverjetno mirna in vestna pri vseh opravilih? Skrivnost je v tem, da lahko nadzirate stres tako, da na vas ne vpliva in da tudi produktivnost ne pade. Poskusite se umiriti s čajem proti stresu, kar vam lahko pomaga pri napredovanju v službi.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×