Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaČaj za zdravje, lepoto in denar?

Čaj za zdravje, lepoto in denar?

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno že vsi veste, da je čaj izvrsten za dobro počutje in razpoloženje, odlično pomaga proti stresu in pa tudi kadar smo v postelji z vročino.

Pitje čajaRazgovor za službo

- Oglas -

Strokovnjaki pa pravijo, da čaj skrbi za pet področij v življenju – za vašo službo, kožo, ljubezensko življenje, denar in pa samozavest. Pri razgovoru vam bo čaj pomagal, da boste bolj zbrani in manj raztreseni. Pred razgovorom spijte mentolov čaj brez kofeina. Če res ne morete brez kofeina, poskusite z zelenim čajem, ki ima podoben efekt kot kofein vendar brez stranskih učinkov.

Zmenek

Če se odpravljate na zmenek, si privoščite aromatičen čaj iz jasmina in zelišč, da boste lažje prebili led. Za drugi zmenek pa poskusite čaj z zeliči, ki imajo lastnosti afrodiziaka in pa čokolado.

Povišanje plače ali napredovanje

Ste opazili, kako sta vaša sodelavec ali sodelavka ves čas neverjetno mirna in vestna pri vseh opravilih? Skrivnost je v tem, da lahko nadzirate stres tako, da na vas ne vpliva in da tudi produktivnost ne pade. Poskusite se umiriti s čajem proti stresu, kar vam lahko pomaga pri napredovanju v službi.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×