[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaČaj za zdravje, lepoto in denar?

Čaj za zdravje, lepoto in denar?

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno že vsi veste, da je čaj izvrsten za dobro počutje in razpoloženje, odlično pomaga proti stresu in pa tudi kadar smo v postelji z vročino.

- Oglas -

Pitje čajaRazgovor za službo

Strokovnjaki pa pravijo, da čaj skrbi za pet področij v življenju – za vašo službo, kožo, ljubezensko življenje, denar in pa samozavest. Pri razgovoru vam bo čaj pomagal, da boste bolj zbrani in manj raztreseni. Pred razgovorom spijte mentolov čaj brez kofeina. Če res ne morete brez kofeina, poskusite z zelenim čajem, ki ima podoben efekt kot kofein vendar brez stranskih učinkov.

Zmenek

Če se odpravljate na zmenek, si privoščite aromatičen čaj iz jasmina in zelišč, da boste lažje prebili led. Za drugi zmenek pa poskusite čaj z zeliči, ki imajo lastnosti afrodiziaka in pa čokolado.

Povišanje plače ali napredovanje

Ste opazili, kako sta vaša sodelavec ali sodelavka ves čas neverjetno mirna in vestna pri vseh opravilih? Skrivnost je v tem, da lahko nadzirate stres tako, da na vas ne vpliva in da tudi produktivnost ne pade. Poskusite se umiriti s čajem proti stresu, kar vam lahko pomaga pri napredovanju v službi.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×