fbpx
Domov Zdravje & prehrana Čaj za zdravje, lepoto in denar?

Čaj za zdravje, lepoto in denar?

Zaradi razkužila za roke dobila hude opekline

Ker pri uporabi razkužila ni bila dovolj pazljiva, je povzročila požar, zaradi katerega je steklenička z razkužilom eksplodirala, sama pa je staknila hude opekline.

5 koristi vsakodnevnega pitja soka rdeče pese

Pesin sok velja za izjemno zdrav napitek. Po mnenju mnogih strokovnjakov za zdravo prehrano ga je priporočljivo uživati čim bolj pogosto, po možnosti vsak dan.

Delo od doma: 7 nasvetov za več produktivnosti in pozitivnosti

Možnost dela od doma je v teh časih zagotovo privilegij. Vendar pa to še ne pomeni, da tovrstna oblika dela ne predstavlja tudi določenih...

Verjetno že vsi veste, da je čaj izvrsten za dobro počutje in razpoloženje, odlično pomaga proti stresu in pa tudi kadar smo v postelji z vročino.

Pitje čajaRazgovor za službo

Strokovnjaki pa pravijo, da čaj skrbi za pet področij v življenju – za vašo službo, kožo, ljubezensko življenje, denar in pa samozavest. Pri razgovoru vam bo čaj pomagal, da boste bolj zbrani in manj raztreseni. Pred razgovorom spijte mentolov čaj brez kofeina. Če res ne morete brez kofeina, poskusite z zelenim čajem, ki ima podoben efekt kot kofein vendar brez stranskih učinkov.

Zmenek

Če se odpravljate na zmenek, si privoščite aromatičen čaj iz jasmina in zelišč, da boste lažje prebili led. Za drugi zmenek pa poskusite čaj z zeliči, ki imajo lastnosti afrodiziaka in pa čokolado.

Povišanje plače ali napredovanje

Ste opazili, kako sta vaša sodelavec ali sodelavka ves čas neverjetno mirna in vestna pri vseh opravilih? Skrivnost je v tem, da lahko nadzirate stres tako, da na vas ne vpliva in da tudi produktivnost ne pade. Poskusite se umiriti s čajem proti stresu, kar vam lahko pomaga pri napredovanju v službi.

- Oglas -

Najnovejše

Nova odkritja glede povezave med bakrom in Alzheimerjevo boleznijo

Alzheimerjeva bolezen naj bi bila v veliki meri povezana z okvarjeno sposobnostjo telesa za regulacijo ravni bakra v tkivih.

Po 2 mesecih večjega vnosa sadja in zelenjave srce občutno bolj zdravo

Pri ljudeh, ki so 8 tednov uživali s sadjem in zelenjavo bogato prehrano, je bilo bistveno manjše tveganje za poškodbe srca.

5 nasvetov za več REM-spanja

REM-spanje naj bi bilo med drugim zelo pomembno za utrjevanje spominov. Pomanjkanje tega tipa spanja naj bi imelo tako zelo negativen vpliv na učenje oziroma pomnjenje.

Šolanje na daljavo zmanjšuje anksioznost med najstniki

Pouk oziroma šolanje na daljavo je nekaj, s čimer so se v zadnjih mesecih srečali številni šolarji po vsem svetu.

5 »čustvenih stanj« imunskega sistema

Močan imunski sistem bo letošnjo zimo še pomembnejši kot v preteklih letih. Prav zaradi pojava novega koronavirusa so začeli mnogi posvečati precej več pozornosti krepitvi imunskega sistema kot običajno.
- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×