Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaČaj proti slabokrvnosti

Čaj proti slabokrvnosti

MORDA VAS ZANIMA

Raziskave so pokazale, da med najpogostejše vzroke utrujenosti spada slabokrvnost. Slabokrvnost je stanje, ko ima kri zmanjšano sposobnost prenosa kisika do celic. Rastline, iz katerih čaj pomaga premagati slabokrvnost so:

  • koprivaČaj za slabokrvnost
  • navadna plahtica
  • lakota
  • gladišnik

Priprava čaja

- Oglas -

V enakih delih zmešamo vse rastline. Odmerjamo 1-2 žlici na 1/4 litra vode, poparimo in počakamo. Poleg tega čaja obvezno še uživamo čaj iz KOLMEŽA, ki ga namakamo čez noč v hladni vodi, zjutraj ga segrejemo in precedimo. Pijemo le 6 požirkov na dan, enega pred obrokom, drugega po obroku. Torej skupaj 6 požirkov in nič več!
Poleg omenjenih čajev pa uživamo še 3 x dnevno Švedsko grenčico, ki jo razredčimo v čaju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×