Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Ekologija & okoljeBill Gates & Monsanto: Korporacijski prevzem globalnega kmetijstva

Bill Gates & Monsanto: Korporacijski prevzem globalnega kmetijstva

MORDA VAS ZANIMA

Potem ko je bilo razkrito, da je Bill & Melinda Gates fundacija, filantropa organizacija ustanovitelja Billa Gatesa, kupila 500.000 delnic Monsanta leta 2010, ocenjenih na več kot 23 milijonov dolarjev, je postalo jasno da ta t. i. dobrodelna dobronamernost le nekaj drugega, kot izkoreninjenje bolezni in hranjene revnih po svetu. Izkazalo se je da družinska zapuščina Gates skuša prevzeti in imeti pod nadzorom svetovne sisteme, vključno s področjem tehnologije, medicine in sedaj kmetijstvo.

- Oglas -

Fundacija Gates alias davka oproščen Gates Family Trust, trenutno zapravlja milijarde dolarjev v imenu humanitarnosti, da bi vzpostavili globalni monopol hrane, ki mu prevladujejo gensko spremenjene rastline in semena. Na temelju zgodovine vpletenosti v svetovne zadeve družine Gates je razvidno, da je eden njihovih glavnih ciljev, poleg preproste vzpostavitve korporacijskega nadzora nad svetovno oskrbo s hrano, redukcija svetovnega prebivalstva za znatno količino.

Bill Gates

William H. Gates starejši, nekdanji vodja evgenične skupine Načrtovano starševstvo

Oče Billa Gatesa William H. Gates starejši je dolgo sodeloval z evgenično skupino Načrtovano starševstvo, preimenovano organizacijo, ki je  bila rojena iz Ameriškega evgeničnega društva. V intervjuju leta 2003 z PBS je Bill Gates priznal, da je bil njegov oče vodja Načrtovanega starševstva, ki je bila ustanovljena na konceptu, da je večina ljudi samo »nepomembnih rejcev« in »človeški plevel«, ki potrebujejo izločitev.

V intervjuju je Gates priznal, da je bila vpletenost njegove družine v reproduktivna vprašanja skozi leta obsežna in se skliceval na svoje predhodno prepričanje evgenika Thomasa Malthusa, ki je verjel, da je prebivalstvo sveta potrebno nadzirati s pomočjo reproduktivnih omejitev. Čeprav Gates trdi da ima zdaj drugačno mnenje, se zdi, da je fundacija le spremenila svoj Malthusianski pristop v veliko bolj diskretno zmanjševanje populacije s cepivi in GSO.

Gates Fundacija je na veliko investirala v pretvorbo azijskih, afriških kmetijskih sistemov v GSO

- Oglas -

Zveza Williama Gatesa starejšega z Načrtovanim starševstvom in nadaljnji vplivi na področju »prebivalstva in reproduktivnega zdravja« je pomembna, ker je Gates starejši sopredsednik Bill & Melinda Gates Fundacije. Ta dolgoletni evgenik »vodnik vizije in strateške usmeritve« pri Gates Fundaciji, je trenutno močno osredotočen na prisilo GSO-ja v Afriki preko financiranja Zveze za zeleno revolucijo v Afriki (AGRA).

Gates fundacija je dala 264,5 milijonov dolarjev vredno donacijo AGRI, pa tudi domnevno najela dr. Roberta Horscha, nekdanjega izvršnega direktorja Monsanta, ki je razvil Roundup. Po poročilu objavljenem leta 2010 v La Via Campesina, je 70 odstotkov štipendistov AGRE v Keniji delalo neposredno z Monsantom, in skoraj 80 odstotkov sredstev fundacije je namenjeno biotehnologiji.

Isto poročilo pojasnjuje, da je Gates fundacija aprila 2010 obljubila 880 milijonov dolarjev za oblikovanje globalnega kmetijstva in programa varnosti preskrbe s hrano (GAFSP), ki je velik promotor GSO. GAGSP je seveda bila odgovorna za zagotavljanje 35 milijonov dolarjev vredne »pomoči« potresno opustošenemu Haitiju, ki se je uporabila za izvajanje GSO kmetijskih sistemov in tehnologij.

Leta 2003 je Gates fundacija vložila 25 milijonov dolarjev »GS (gensko spremenjene) raziskave za razvoj z vitamini in beljakovinami obogatena semena za revne sveta« poteza, ki so ji mnoge mednarodne dobrodelne organizacije in kmetijske skupine odločno nasprotovale. Leta 2008 je Gates fundacija nagradila Cornell univerzo z 26,8 milijoni dolarjev za raziskavo GM pšenice, ki je naslednja velika poljščina v kulturi GS poljščine Monstantove hrane.

Monsanto in protesti proti GSO

Če imaš nadzor nad kmetijstvom, imaš nadzor nad svetovnim prebivalstvom

Vezi Gates fundacije z Monsantom in korporativnim kmetijstvom na splošno veliko pove o prvi agendi, ki je ustvarjanje monopolnega sistema svetovnega nadzora vseh področij človeškega življenja. Cepiva, farmacevtski izdelki, GSO, reproduktivni nadzor, vremenske manipulacije – te in še mnoge druge točke so sredstva s katerimi Gates fundacija dela velike korake k nadzoru sveta pod pretvezo, da bi izboljšali, pomagali in rešili svet.

Namesto da bi spodbujali pravo kmetijsko neodvisnost in obravnavali temeljne politične in gospodarske zadeve, ki prinašajo revščino, Gates in družba namesto tega spodbuja korporativno-lastnino in nadzor kmetijstva in zdravstvene paradigme, ki bo še bolj podjarmila najbolj revne ne svetu. Popolnoma jasno je, da je GSO škodovala že obubožane skupine ljudi, ko uniči njihove avtohtone kmetijske sisteme, kot je to razvidno v Indiji.

- Advertisement -

Nekateri bodo rekli da se Gates žene za denarjem, medtem bodo drugi mnenja, da se žene za močjo in nadzorom. Morda je kombinacija obeh, ker Gates še vedno dejavno spodbuja lastne komercialne naložbe, ki vključujejo odkup delnic Monsanta, hkrati pa vlaga v programe za promoviranje Monsanta.

Kakorkoli že, ni moč zanikati da ima Gates sedaj neposreden interes v Monsantov uspeh pri širjenju GSO po svetu. In ker Gates odkrito spodbuja Monsantovo rast na novih trgih s svojimi »humanitarnimi« prizadevanji, je jasno, da je družina Gates v postelji z Monsantom.

»Čeprav bo Bill Gates poskušal zanikati, da je fundacija vezana na njegove posle, vse to dokazuje prav nasprotno: večina njegovih donacij na koncu konča v poslovnih naložbah v tajkune, »donirano« ni res prav nič, ampak namesto da bi plačal davke v državno blagajno, svoje dobičke vlaga v gospodarsko korist, vključno s propagando o njegovi domnevni dobri nameri,« je zapisala Slivia Ribeiro za Mehiški vir novic La Journala leta 2010.

»Ravno nasprotno, njegove »donacija« financirajo projekte ki so destruktivni kot je geoinženiring ali zamenjava naravnih zdravil za visoko tehnološka patentirana zdravila v najrevnejših predelih sveta … Gates obenem poskuša uničiti podeželsko kmetovanje po vsem svetu, predvsem preko »Zavezništva za zeleno revolucijo v Afriki« (AGRA). Deluje kot trojanski konje, da ostanejo revni afriški kmetje brez njihovih tradicionalnih semen in jih nadomestijo s semeni njihovih podjetij in na koncu z gensko spremenjenimi.«

Preberite si tudi, kakšne sporne izsledke uredbe EU o semenih so odkrili pri društvu Varuhi semen.

Viri: We Are Change, Infowars.com, Guardian

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×