[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeAudi se pridružuje zeleni generaciji avtomobilov

Audi se pridružuje zeleni generaciji avtomobilov

MORDA VAS ZANIMA

Audi je na avtomobilskemu sejmu v Ameriki požel veliko uspeha z impresivno stojno opremo, poleg tega pa je Audi A3 TDi prejel tudi nagrado za ti ‘zeleni avtomobil’ leto 2010. Sedaj pa Audi predstavlja tudi svojo najnovejšo ‘igračko’ E-tron, svoj avtomobil na električni pogon.

Audi A3 je tokratni zmagovalec

- Oglas -

Audi A3 poganja 2.0 literski motor na čisti dizel in je tako primer novih čistih dizelskih motorjev, ki so legalni v vseh petdesetih državah v Ameriki. Lanskoletni dobitnik zelene nagrade je bil Volkswagen Jetta TDI, katerega pa je letos Audi dodobra prekašal.

Ostali nominiranci za to pomebno nagrado so bili med drugim: Honda Insight Hybrid, Mercury Milan Hybrid, Toyota Prius ter VW Golf TDI.

Audi E-tron

Kot že omenjeno, je Audi predstavil tudi svoj koncept E-trona, ki je športno vozilo z dvema sedežema, poganja pa ga 45kW baterija ter dva električna motorja z kapaciteto 200 hp. Baterija pa mu omogoča, da prevozi 250km.

- Oglas -

Naznanili pa so že, da bodo na prihajajoči razstavi v Ženevi predstavili hibridno verzijo Audi A8.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×