Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeAudi se pridružuje zeleni generaciji avtomobilov

Audi se pridružuje zeleni generaciji avtomobilov

MORDA VAS ZANIMA

Audi je na avtomobilskemu sejmu v Ameriki požel veliko uspeha z impresivno stojno opremo, poleg tega pa je Audi A3 TDi prejel tudi nagrado za ti ‘zeleni avtomobil’ leto 2010. Sedaj pa Audi predstavlja tudi svojo najnovejšo ‘igračko’ E-tron, svoj avtomobil na električni pogon.

Audi A3 je tokratni zmagovalec

- Oglas -

Audi A3 poganja 2.0 literski motor na čisti dizel in je tako primer novih čistih dizelskih motorjev, ki so legalni v vseh petdesetih državah v Ameriki. Lanskoletni dobitnik zelene nagrade je bil Volkswagen Jetta TDI, katerega pa je letos Audi dodobra prekašal.

Ostali nominiranci za to pomebno nagrado so bili med drugim: Honda Insight Hybrid, Mercury Milan Hybrid, Toyota Prius ter VW Golf TDI.

Audi E-tron

Kot že omenjeno, je Audi predstavil tudi svoj koncept E-trona, ki je športno vozilo z dvema sedežema, poganja pa ga 45kW baterija ter dva električna motorja z kapaciteto 200 hp. Baterija pa mu omogoča, da prevozi 250km.

- Oglas -

Naznanili pa so že, da bodo na prihajajoči razstavi v Ženevi predstavili hibridno verzijo Audi A8.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×